Position: hotel888 > kræft >

Bolden & socket ledfunktion

   En kugleled giver en bred vifte af bevægelse , der giver folk mulighed for at have fleksibilitet i deres skuldre og hofte . Denne fleksibilitet betyder også , at bolden og sokkel leddene tendens til at være ustabil . Skulder kugleled skader er fremherskende i aktiviteter , der kræver aktiv gentagne bevægelser , herunder golf , baseball , fodbold , svømning og klatring . Forståelse af funktionen af leddene kan hjælpe dig med at beskytte dem mod skader

skulderleddet


Skulderen består af mange sener , ledbånd og muskler . Men det er kugleled , der sætter skulderen for at have et komplet sortiment af mobilitet. Denne fælles gør det muligt for skulderen til fuldt ud at rotere i en cirkulær eller passiv måde . Den " bold " del af det fælles er rund og passer inde i et hulrum benævnt " socket ". Skulderleddet har en bredere vifte af bevægelse end nogen andre fælles i det menneskelige legeme .

Skulder Funktioner


Skulderen bold og fælles funktioner ved præcis bevægelse af bolden roterer i kammeret af soklen . Boldens rotation inde i hulrummet muliggør vifte af bevægelse i skulderen . Kuglen er beskyttet af brusk i stikkontakten. Ledbånd og sener er tilsluttet denne fælles og giver struktur og støtte til fælles .

hofteled og funktioner


Det hofte bold og stik er den største fælles af det menneskelige legeme . Den " bold " er lederen af lårben ben , den største knogle i benet . Stikket er et hulrum i skinkeben .

hip bold og indgangen er multiaksial " Ifølge University of Michigan Medical School, dette betyder, at bolden og sokkel " bevægelse i en næsten uendelig række af akser gennem bolden og fælles . " Dette gør det muligt for hofte til flex forlæns, baglæns og sidelæns . Brusk også omgiver lederen af lårbenet som ekstra beskyttelse og giver mobilitet for knoglerne til at flytte uden problemer .

skulderskader

Ifølge Simon Moyes , en ortopædisk kirurg , er der tre almindelige skulder problemer : acromio clavicula fælles ( ACJ ) skade , hvor ledbånd i den fælles bliver beskadiget som følge af gentagen brug ; rotator manchet impingement , der sker, når fire sener , som dækker bolden i skulderleddet bliver betændt fra overforbrug og rotator cuff rive , som opstår , når bolden og fælles sener tåre fra overforbrug . En læge bør høres , når du føler smerte i din skulder .

Hip Skader

Ifølge staten Victoria 's ( Australien ) Bedre Sundhed regerings websted , de væsentligste årsager til hofte bolden og ledskader skyldes alder . Disse omfatter slidgigt , leddegigt , ankyloserende spondylitis , knoglebrud og Femural epifyser . Bløddele smerter kan skyldes sports-relaterede skader . En læge bør høres, når du føler smerter i hoften .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------