Position: hotel888 > kræft >

brystforstørrelse omkostninger

   Brystimplantat kirurgi øger en kvinders selvtillid og hjælper hende føle sig bedre om hendes udseende . Ved valget af for at få brystimplantater , kan du se mere end ¨¦n læge forsikre Dem om , er at opnå den bedste pris og service for pengene . Kirurger , der opkræver mere er typisk bedre kvalificeret . Søger altid en kirurg , der er bord certificeret med erfaring inden for den ønskede type augmentation . Bemærk også, at forsikringen ikke vil dække dette som en elektiv kirurgi , medmindre det er en del af en brystrekonstruktion operation .

Saline Implantater


The American Society for Æstetiske Plastic Surgery , eller ASAPS , lister den gennemsnitlige pris afgifter for saltvand implantater som $ 3. 583 fra 2005 . Saline implantater er saltvand , der er mere lide vand balloner under overfladen . Der er mindre snit behov for saltvand implantater , da de er oppustet , når placeres under huden . Dette eliminerer en mere omfattende snit , også minimere omkostningerne .

silikone implantater


Silikoneimplantater ifølge ASAPS , løb rundt $ 4. 005 i 2005 . Silikone vil efterlade en blødere følelse og en jævnere service på toppen af brystet end saltvand . Disse implantater er mindre tilbøjelige til at folde eller krusning og vil således være en mere populært valg blandt brystforstørrelse patienter . De er tilgængelige for kvinder mellem 22 og ældre samt for brystrekonstruktion patienter . På trods af at de mere populære valg af implantat , findes der på lang sigt forbundet med silikoneimplantater . Du skal have en magnetisk resonans billede ( MR ) afsluttet 3 år efter din første implantat kirurgi for at sikre der ikke er nogen bristninger . Efter denne , skal du fortsat har en MR-scanning hvert 2 år , tilføjer en levetid på omkostningerne til denne elektiv kirurgi .

andre gebyrer


Operation forberedelse og efter operationen pleje er ikke inkluderet som udover af disse priser . Derudover er der andre gebyrer forbundet med operationen . De anesthesiologist omkostninger normalt kører fra $ 600 til $ 800 . Anlægget gebyr , som kan være et kontor eller hospital , kan være alt fra $ 800 til $ 1200 . Alt dette ud til apoteket , kan medicin og forsyninger øge omkostningerne drastisk .

Urban Kirurger

Brystforstørrelse tendens til at koste mere i byområder på grund af den høje efterspørgsel efter plastikkirurger . Dette gælder især på områder som Los Angeles . Når de søger en plastikkirurg , kan dette hjælpe dig med at bestemme hvor du vil gå for at få et tilbud .

The Bottom Line

Den nederste linje er , at brystforstørrelse operationer kan variere fra $ 5. 000 til $ 15. 000. Du bør tjekke med din læge for at se præcis hvad der er inkluderet i tilbuddet , du får , sikre at du ikke har skjulte gebyrer , der kommer din vej .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------