Position: hotel888 > kræft >

fedtsugning på maven

   Abdominal fedtsugning består i at fjerne uønskede fedt og væske fra maven med brug af en vakuum-sugende kanylen . Proceduren kan også udføres ved at bryde den fede op i små stykker ved hjælp af en ultralydsonde og derefter suge det ud . Operationen udføres for kosmetiske formål og kommer med sit eget sæt af risici og komplikationer

kirurgisk indgreb


Abdominal fedtsugning består af en kirurg at skabe et snit i maven , indsætter et hult rør , der samler de uønskede fedt og flydende og overfører dem til en kolbe . Lægen kan genindføre andre væsker til at erstatte dem, der ved hjælp af en intravenøs linje ( iv ) .

Forberedelse


Før en patient er accepteret som en kandidat til abdominal kirurgi , er en fuldstændig fysisk eksamen taget . Patienten drøfter eventuelle sundhedsproblemer og medicin med lægen . Når lægen godkender operationen , er patienten informeres om proceduren og besvarer eventuelle spørgsmål . Lige før operationen , kan patienten gives et antibiotikum for at forebygge infektion .

Recovery


Afhængig den fjernede mængde af fedt , kan patienten være forpligtet til at bo på hospitalet natten over eller få lov til at vende hjem samme dag . Opfølgning pleje til proceduren normalt kræver overvågning en dræn indsat i nærheden af såret , iført stramme bandager at komprimere huden og tage et antibiotikum til at afværge infektioner .

Komplikationer

Som de fleste medicinske procedurer , abdominal fedtsugning besidder flere risici . Disse kan omfatte infektion , blodprop ( fedt blodpropper ) , punktering sår i de omkringliggende organer , seroma ( en sammenlægning af serum , hvor væv plejede at være ) , nerve kompression , hævelse , død hudceller , forbrændinger (forårsaget af ultralyd sonder ) , væske ubalance , og anæstesi komplikationer . Desuden har der været fedtsugning dødsfald .

Side Effects

Fedtsugning kirurgi ofte resulterer i nogle smerter , når bedøvelsen holder op med at arbejde . Hævelse vil også være til stede , muligvis i flere måneder . Incisionen og dræn placering vil også efterlade et ar , men vil ar fade lidt med tiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------