Position: hotel888 > kræft >

omkostningerne ved Stretch Mark Laster behandling

   Hvis en person har fået og mistet en betydelig del af vægten på grund af graviditet eller vægttab kirurgi , der er en betalingsvej på elasticitet i huden . Dette resulterer i strækmærker , som kan grimme og forårsage selvbevidsthed . Der er mange muligheder for at fjerne strækmærker , en af de mest effektive metoder er laserbehandling

Omkostninger


Ifølge Docshop. com , en hjemmeside der tilbyder information om kosmetisk kirurgi og henvisninger til plastikkirurger , at omkostningerne ved laser behandlinger fjerne strækmærker kan variere . I juni 2010 starter behandlinger på $ 200, og flere behandlinger kan være nødvendige for at mindske forekomsten af strækmærker . Hver behandling anses for en særskilt procedure.

Procedure


Eksperterne på Docshop. com forklare, at stretch mark fjernelse procedure indebærer at bruge en laser , der gennemtrænger lag af huden , der omgiver strækmærker . Lysstrålen opløses vævet under huden gør det muligt at fjernelse af strækmærker . Huden, der er blevet behandlet heler hurtigt som nye lag af huden udvikler sig med en fornyet udseende .

Variationer


Ifølge hudlæge Mitchel P. Goldman , MD , omkostningerne til denne procedure normalt er bestemt af de specifikke lægens honorar , anæstesi gebyrer og anlæg gebyrer . Dr. Goldman også, at de fleste kosmetiske procedurer af denne art er ikke omfattet af sygesikringen . dog mange læger tilbyde finansiering muligheder for deres patienter

Variationer i Cost

Afhængig af sværhedsgraden og placering af strækmærker , kan flere behandlinger være nødvendige for udsendelse skal blive en succes . Omkostningerne kan variere fra den ene kirurg til en anden afhængig af deres ekspertise og placering af deres praksis .

alternative muligheder

Hvis udgifterne til laserbehandling udsendelse er for høj , er der andre billigere muligheder for at overveje . Docshop. com anbefaler naturlig Stretch Mark fjernelse cremer og lotions med priserne spænder fra $ 5 til $ 150 . Naturligvis , naturlige metoder for stretch mærke fjernelse giver mindre potentiel risiko for patienten , men kan disse metoder ikke være så effektiv som laserbehandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------