Position: hotel888 > kræft >

procedurer for brystreduktion

  

Du skal bruge:
Abdominal bindemiddel
. Forbindinger .
Sæbe.
Vatpind .
Brintoverilte.
Antibiotisk salve .

en brystreduktion funktion (eller nedsættelse mammaplasty ) fjerner overskydende væv og hud fra brysterne til at reducere deres størrelse . Brysterne er så omformes og brystvorterne flyttes . Brystreduktion kan endda på størrelse med en kvindes bryster skal man være større end den anden eller lindre en række bryst-relaterede problemer . Kvinder med meget store bryster ofte lider af rygsmerter , ubehag forårsaget af en kraftig bh , udslæt og hudinfektioner under brysterne . Mange kvinder også gennemgå den operation, psykologisk eller selvtillid årsager . Kvinder , der deltager i sport kan også vælge at få driften til at gøre det lettere at leve et aktivt liv .

Forberedelse


En kirurg vil altid rådgive hans eller hendes patient på den bedste måde at forberede sig til operationen . Det kan medføre ændringer i din livsstil umiddelbart før operationen. For eksempel være , hvis du ryger , gør du bedt om at afstå fra at gøre det i ugerne op til den procedure, for at mindske risikoen for infektion . Rygning kan også forsinke helingsprocessen . Breast reduktioner vil normalt blive gennemført under fuld narkose , hvilket ofte betyder , at du skal faste i seks timer før operationen . Når på hospitalet , vil kirurgen markere dine bryster med en pen til at angive deres nye form , mens en sygeplejerske udfører sikkerheds tests og forbereder dig til operation .

Operationens


Operationen tager normalt mellem to og tre timer . Den mest almindelige procedure begynder med kirurgen gøre et anker-formet snit , der omkranser det areola og følger krumning i brystet ned i en lodret linje . Overskydende hud , fedt og væv er fjernet for at reducere størrelsen af brystet , før de resterende væv og brystvorten flyttes op i en højere position . Huden fra begge sider af incisionen er derefter bragt tilbage omkring areola , forme og støtte nye bryst . Såret er så syet sammen , færdiggøre proceduren .

Recovery


Mange patienter forlade hospitalet samme dag , selv om nogle ophold for op til fire nætter . Som bedøvelsesmiddel aftager smertestillende vil blive givet , og en støtte BH skal bæres . Patienter bør have mulighed for at bevæge sig rimeligt frit inden for et par dage , selv om brysterne kan længes efter en eller to uger. De fleste patienter vender tilbage til arbejdet inden for 14 dage, men bør undgå noget for anstrengende for omkring seks uger. De fleste patienter fortæller, at deres bryster er mindre og fastere efter operationen , selvom det ikke efterlade et lille ar .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------