Position: hotel888 > kræft >

Brystreduktion & hævning

   Breast forbedringer er de mest kendte bryst-relaterede operationer . Men mange kvinder har brug for eller vælger at få bryst reduktion og bryst løfter , i stedet for. Der er en række grunde til at få enten kirurgi , og en række overvejelser at tage hensyn til

Brystreduktion Årsager


Alt store bryster kan medføre en række problemer . Blandt disse er nakke , skuldre og ryg smerter . Nogle kvinder oplever smertefulde sporstikning i deres hud på grund af stram bh-stropper og hudirritation . Alt dette kan forårsage dårlig kropsholdning , så godt. Kvinder, der oplever disse problemer kan også ophøre med at udøve som følge af ubehag forårsaget af praksis . Mange kvinder vælger at få deres bryster mindre, når de udstiller disse symptomer .

brystreduktion


Under en brystreduktion , kirurgen indeholder tre indsnit . Den første er omkring areola , eller kanten af brystvorten . Et snit er derefter foretaget fra brystvorten ned til bunden af brystet på den krølle på den nederste halvdel. En endelig snit er derefter foretaget langs den krølle på brystet . Væv fjernes derefter fra brystet for at nå den ønskede størrelse . Vævet bag brystvorten efterlades intakt i et forsøg på at bevare følsomheden efter operationen .

Breast Uplift Årsager


Mange kvinder , der gennemgår en brystreduktion også samtidig have bryst hævning operation . Denne procedure er at omforme og faste bryster , noget at kvinder efter en brystreduktion ofte føler , de har brug for . Kvinder, hvis bryster er sagged fordi deres hud har mistet elasticitet eller de har oplevet hurtige vægttab , er blevet gravide eller har været ammer , kan også se til at have en bryst hævning .

Breast Uplift Kirurgi

Et bryst hævning involverer de samme tre indsnit , der er foretaget i løbet af en brystreduktion , men snittet fra areola til brystet krølle ikke kan være nødvendig. Snarere end at fjerne væv , indebærer en bryst løft fjerne hud til at " virksomhed " brysterne og flytte brystvorten . På grund af ligheden mellem de to procedurer , er gravid nedsættelser og opløftende normalt udføres på samme tid . Dog kan en bryst løft også foretages på samme tid som en brystforstørrende eller kan endda ske på egen hånd .

Overvejelser

Som med enhver operation , er det vigtigt at konsultere din læge , før der træffes en afgørelse , da der kan være andre faktorer , såsom en medicinsk tilstand , som kan gøre kosmetisk kirurgi utilrådeligt . Begge procedurer vil også medføre en vis grad af ardannelse . Dog vil ar fade , selv om de generelt ikke helt forsvinder , og de er placeret på en sådan måde , så de er let skjult under tøjet . Det er også vigtigt at huske , at mens en bryst løft kan opretholde bryst fasthed i en række år, er det ikke en permanent foranstaltning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------