Position: hotel888 > kræft >

Brystreduktion infektion

   Reduktion mammaplasty , bedre kendt som brystreduktion , er processen med at fjerne for meget fedt , kirtelvæv og hud fra dine bryster at reducere bryststørrelse . Breast reduktioner er kun anbefales at ske, når kroppen har fuldmodne , omkring 18 år

Sundhed og skønhed


Der er en række forskellige grunde til en kvinde at underkaste sig brystreduktion . Kvinde , der har store bryster kan opleve begrænset fysisk aktivitet , nakke -og rygsmerter , dårlig kropsholdning , negativ selvfølelse , samt besvær med at udføre de daglige opgaver . En brystreduktion kan være nøglen til at forbedre din livskvalitet , men det bør kun udføres til gavn for dig og ikke for andres .

før operation


Der er altid risici forbundet med enhver operation . Find den en plastikkirurg med hvem du føler dig tryg til at udføre operationen . Informere lægen om eventuelle allergier eller aktuelle medicin du indtage . Også lægen skal være opmærksom på eventuelle tidligere operationer og slægtshistorie . Du bør også drøfte følelser af tøven eller problemer , før de har operationen .

Infektion


I sjældne tilfælde kan en brystkræftoperation resultere i infektion eller andre komplikationer . Tegn på infektion er varme i såret , overdreven ømhed , hævelse og rødme . Ikke korrekt pleje de indsnit kan resultere i infektion . Vær sikker på at ændre bandager regelmæssigt og holde området rent . Anvende nogen aktuelle salver kirurgen foreskriver at maksimere resultaterne for en sund opsving .

Derudover efter operationen , vil dine sår være bandager og du vil blive sat ind i en bandage til støtte. For at reducere infektion ikke deltage i nogen tunge løft eller fysisk aktivitet , der kan bryde åbne sår . Du skal heller ikke vand direkte suge området . dette kan resultere i såret åbning og øge chancerne for smitte

Recovery Time

Recovery tid til en brystreduktion er seks måneder. Læger anbefaler ikke at arbejde i to uger og absolut ingen motion til en måned.

For det første en til to uger , vil du føle en stor mængde af smerte . Din læge vil ordinere smertestillende medicin , læse og følg anvisningerne nøje . Suturerne eller sting vil blive fjernet efter en uge . Omsorg for de sår pr kirurgens anvisninger , når suturerne er fjernet . Risikoen for smitte øger efter suturer er fjernet . Du vil opleve alvorlig blå mærker og hævelser i mindst to -tre uger .

Resultater

Ideelt set har brystreduktion vil forbedre livskvaliteten . Nakke og ryg problemer vil forsvinde , og selvværd niveauer vil hæve . Hold kontakt med din plastikkirurg , og indberette alle infektion eller ubehag for øjeblikkelig nødhjælp. Mange gange, vil din læge kontor bede Dem om at guide nye patienter gennem deres egne procedurer og besvare eventuelle spørgsmål, som de måtte have. Dette gevinster troværdighed for plastikkirurg . Vær sikker på at spørge, om du kan tale med en person, der allerede har haft den procedure gjort inden der træffes afgørelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------