Position: hotel888 > kræft >

Californien face- lift kirurgi

   En ansigtsløftning er en standard kosmetisk kirurgi procedure har til formål at reparere sagging og rynket hud på halsen eller i ansigtet . Der er plastikkirurger i alle større byer i Californien med den korrekte certificering til at udføre proceduren . Face-lift kirurgi kan være mere populær i Californien end i andre stater på grund af en højere grad af udsættelse for sol og til en højere tæthed af tv og film kunstnere , der gør staten deres hjem

Procedure


Under en ansigtsløftning , kan patienten blive bedøvet eller sat på vågeblus og ansigtet er bedøvet . Nedskæringer er lavet ved hårgrænsen og bag øret og alle taber hud er derefter fjernes . Musklerne kan også strammet , og fedtsugning kan anvendes til at fjerne fedt fra under huden . Dette er den sædvanlige face- lift procedure , i Californien som andre steder . Californiske kirurger er nu også begyndt at tilbyde det såkaldte " mini-lift ", der omhandler primært bovsnitte og nakke områder , igen at stramme huden til at skabe et mere ungdommeligt udseende .

Fordele


Face-elevatorer kan styrke muskeltonus i ansigtet , være med til at re- accentuere knoglestruktur og gøre patienten synes yngre og mere levende . Dette kan øge en følelse af selvtillid og glæde i patienten . Californien er en meget solrig tilstand og solskader kan forårsage tidlig debut rynker i huden . Face-elevatorer er en mulighed for de mennesker, hvis huden er lidt sådan skade fra solen.

Ansøgere


Face-elevatorer er generelt ikke medicinsk nødvendige , men kan give øget selvtillid til patienten . Da Californien er centrum for underholdningsindustrien i USA , kan mange californierne er involveret i denne industri føler det nødvendigt at opretholde et ungdommeligt udseende for at bevare deres karriere .

Overvejelser

Husk, at en ansigtsløftning er en invasiv kirurgi , og enhver beslutning om at gennemgå proceduren skal begynde med en periode med samråd med din kirurg . Også , det er farligt at have for mange face- lift operationer udføres på dit ansigt i for kort en periode som denne kan alvorligt påvirke hudens elasticitet . De gennemsnitlige omkostninger ved en ansigtsløftning i Californien , er $ 11,000 i 2010-priser , selv om gennemsnit priserne varierer ifølge placering , fra ca 6. 500 $ til $ 20. 000. Sygesikring ikke dækker normalt kirurgi gjort til kosmetiske formål .

Surgeons i Californien

Du kan finde certificerede plastikkirurger i Californien , henvises til online- ressourcer som Consumer Guide til Plastic Surgery , en plastikkirurg bibliotek . Alle de større byer har mange certificerede plastikkirurger . På grund af den høje tæthed af tv- og filmskuespillere i Los Angeles , mange af de bedste plastikkirurger har deres praksis dér. Ifølge en 2007 Forbes magazine artiklen , Vainest Byer i Amerika, som beregnes antallet af plastikkirurger per 100. 000 mennesker i 50 større byer , fire af de byer med flest plastikkirurger var i Californien .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------