Position: hotel888 > kræft >

Definitionen af rhizotomy & restitutionstid

   Rhizotomy er en kirurgisk procedure udføres i svar visse neurologiske lidelser og i nogle tilfælde at reducere alvorlige rygsmerter . Facet rhizotomy og selektiv dorsal rhizotomy er procedurer til behandling af forskellige forhold . Afhængig af proceduren , størrelsen af efterbehandling og den restitutionstid, der kræves , kan variere

Dorsal Rhizotomy-Definition


lidelser som cerebral parese kan forårsage en tilstand kaldet spasticitet , hvor musklerne i nogle dele af kroppen forbliver permanent kontrakt . Selektiv dorsale rhizotomy er en tilgang til behandling af denne tilstand . Under selektiv dorsal rhizotomy , identificerer kirurg og nedskæringer nogle af de nervefibre fra ryggen , der kommunikerer med de berørte muskel . Den procedure permanent reducerer spasticitet , selv om det ikke løser andre problemer forbundet med neurologiske lidelser som cerebral parese .

Facet Rhizotomy-Definition


facetled er dem der linker tilstødende ryghvirvler i rygsøjlen . Problemer med facetled kan give smerter i forskellige regioner af kroppen , afhængigt af hvilken nerver er berørt . I tilfælde, hvor smerte bliver alvorlige eller ikke kan pågribes og behandles af andre metoder , kan lægerne ty til radiofrekvensudstyr rhizotomy . Under denne procedure , elektrode en spids nål anvendes til at gælde intens varme til de små nerver på facet fælles , dræbende den nerve , så det kan ikke bære signaler .

Dorsal Rhizotomy-Recovery Time


Umiddelbart efter en selektiv dorsale rhizotomy , patienterne typisk forblive på hospitalet i 1-3 dage. Normalt patienten kan genoptage spise fast føde en dag eller to efter operationen og vil forblive på narkotiske smertestillende i to til tre dage . Patienterne generelt har brug for omfattende fysioterapi , som kan vare i uger eller måneder efter indgrebet , selv om øjeblikkelig eftervirkninger såsom smerte, snurren , stikkende og brændende i nerver generelt vare højst to uger.

Recovery Tid til Facet Rhizotomy

Radiofrekvensablation rhizotomy er mindre invasiv og generelt har en kort restitutionstid . Det er typisk en ambulant procedure, som måske endda udføres med lokale anesthesic . Patienter ofte bliver udskrevet inden for en time .

Komplikationer og Recovery Time

Som med ethvert kirurgisk indgreb , kan komplikationer væsentligt forsinke genetablering . Mulige komplikationer af dorsale rhizotomy kan omfatte infektion eller komplikationer fra bedøvelsen , selv om begge er temmelig usædvanligt . Radiofrekvens rhizotomy til at behandle facet ledproblemer kan forårsage komplikationer såsom infektion eller lavt blodtryk , selv om komplikationer fra denne procedure er sjældne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------