Position: hotel888 > kræft >

Fedtsugning behandling

   Maveplastik eller abdominoplasties er kirurgiske behandlinger , der fjerner overskydende fedt og hud fra underliv . Sommetider disse behandlinger spænde mavemusklerne så godt. Fra 1997 til 2001 voksede Fedtsugning behandlinger med 72 procent , og de er i dag en af de fem mest populære kosmetiske procedurer , ifølge eHealthMD

ideelle kandidater


Både mænd og kvinder har Fedtsugning behandlinger , og mange faktorer afgøre, hvem der er gode kandidater til disse typer af procedurer . De mest ideelle kandidater er personer, der er i relativ god form , men har overskydende abdominal hud eller fedt, der er resistent over for motion . For eksempel kan en person , der mistede en stor mængde af vægt med motion , kost eller fedmekirurgi være en god kandidat , ifølge Consumer Guide til Plastic Surgery . Andre ideelle kandidater er kvinder, som har strakt ud abdominal hud og muskler fra graviditet eller ældre mennesker, der har mistet elasticiteten i deres hud

Procedure


Der er to hovedtyper af maveplastik kirurgi-. fuld og mini maveplastik . Fuld maveplastik typisk kræve generel anæstesi og en kort hospitalsophold , mens mini maveplastik kun normalt sted på en ambulant og kræver kun lokalbedøvelse . Den fulde Fedtsugning kirurgisk behandling indebærer et snit fra hofteben til hofteben , og så huden er adskilt fra bugvæggen for at afdække den lodrette mavemuskler . Kirurgen typisk masker og strammer musklerne , og han fjerner overskydende hud eller fedt . Han forhæng de resterende huden over maven og suturer den tilbage på plads . Hele proceduren tager normalt mellem to og fem timer. Mini maveplastik typisk har små indsnit og arbejde for folk med små mave buler efter graviditet .

Risici


Som med enhver form for kirurgi , Fedtsugning behandlinger har flere risici . De omfatter anæstesi komplikationer , vævstab , blodprop i lungerne og død . Andre risici , såsom infektion , hæmatom ( blodsamling under huden ) , seroma ( væskeansamling under huden ) og blødning under huden flappen er også almindelige . Nogle mennesker er i fare for aspiration pneumoni, mens andre kan kræve en ny operation , hvis den første procedure ikke heler ordentligt .

Cost

Udgifterne til maveplastik varierer mellem forskellige plastikkirurger og som regel afhænge af, hvor meget overskydende fedt og muskler stramme er nødvendig. Ifølge en rapport fra American Society of Plastic Surgeons i 202C de gennemsnitlige omkostninger ved den kirurg gebyrer for en Fedtsugning var $ 5. 167 i 2008 . Dette tal omfatter ikke omkostningerne til anæstesi , pre- tests , kirurgisk facilitet eller diverse andre gebyrer , der debiteres foruden kirurgens gebyr . Disse behandlinger er typisk betragtes som kosmetiske procedurer og ikke er omfattet af de fleste menneskers sygesikring udbydere .

Overvejelser

Hvis du planlægger at tabe en masse vægt eller ønsker at blive gravid igen , kan en Fedtsugning ikke være for dig . Folk , der ryger , rådes til at stoppe med at ryge en hel måned før og efter indgrebet på grund af forsinket heling risici. Det ar efter Fedtsugning typisk mørkere i farven i de første tre til seks måneder efter operationen . De fleste ar tage op til ni måneder til at flade og lette , og de vil aldrig forsvinde helt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------