Position: hotel888 > kræft >

abdominal bindemidler efter operationen

   Du tror måske, at tykke , hvide hofteholdere til phono i underlivet er noget , der hører til i din bedstemor 's Closet , eller er reserveret til brug under stramtsiddende sorte kjoler . Men iført en abdominal bindemiddel-meget som en hofteholder-ofte kan være en fordel efter abdomen

Kirurgiske indgreb Krav Abdominal Bindemidler


Abdominal bindemidler bruges ofte efter mange operationer , der påvirker abdominale område . Maveplastik-en Fedtsugning-er en fælles operation , der kræver brug af en kirurgisk bindemiddel . Derudover kræver nogle kejsersnit sektioner , hysterektomier og bariatriske operationer ved hjælp af et ringbind . Dette skyldes hovedsagelig snit i hver af disse operationer .

Formål


Det vigtigste formål med abdominal ringbind er at yde støtte til det område, der har oplevet alvorlige traumer . Patienter, der gennemgår en operation , der kræver en stor mave snit ofte bære et ringbind for at lette det tryk, incisionen og hjælpe med healing . Bindemidlet kan også hjælpe patienten håndtere de daglige aktiviteter , såsom hoste , latter og gang .

Derudover kan bindemidlet er forsnævring af mave- arealstøtte omsætning i området og reducere postoperative hævelse , som hjælper i kirurgisk helbredelse.

Abdominalplastik patienterne også bære en abdominal ringbind til at hjælpe omforme deres kroppe efter kosmetisk kirurgi .

Etape 1 Binder


For mere omfattende operationer , patienterne har brug for to abdominal bindemidler . Det første, eller fase 1 bindemiddel , er tyk og højt begrænse . Dette bindemiddel er normalt bæres konstant , afhængig af lægens ordrer , for omkring en uge, mens den kirurgiske område er i de første faser af healing .

Trin 2 Binder

Når en patient er uddannet fra en fase 1 ringbind , kan hendes læge anbefale en anden bindemiddel for lang tids brug . En ny etape 2 ringbind er mindre pladskrævende og mere bekvem at bære, stærkt ligner den elastiske hofteholdere almindeligvis sælges i stormagasiner . Afhængigt af lægens ordre , kan patienten ikke nødt til at bære i fase 2 ringbind konstant .

Brug Binder

Typisk du wrap en abdominal binde omkring din krop og sikre det med velcrolukninger . Fase 1 bindemidler kan justeres for at sikre en ordentlig pasform som post-operative hævelse svinger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------