Position: hotel888 > kræft >

ansigtsløftning med en laser

   En laser ansigtsløftning , undertiden kaldet laser hud stramning , bruger en kuldioxid laser til at fjerne , lag på lag , hudområder , der er beskadiget eller krøllet . Mens navnet er en lidt misvisende , idet den faktisk ikke løfte ansigtet , det virker for at minimere forekomsten af fine linier i rynke-udsatte områder . En laser ansigtsløftning kan udføres på hele ansigtet eller på særlige problemområder

ideelle kandidater


Et retfærdigt complected , sunde patient med ikke-fedtet hud er den ideelle kandidater til en laser ansigtsløftning . Mennesker med oliven , brun eller sort skind , har en øget risiko for pigmentforandringer , mens en patient modtagelig over for infektioner kan også være en dårlig risiko . Laser ansigtsløftning er passende for folk , der ønsker at stramme sagging omkring ansigtet og på halsen , men ønsker ikke at blive opereret eller en lang restitutionsperiode .

Hvordan det er fremført


En laser ansigtsløftning udføres af stripning de ydre lag af beskadiget hud , efterlader nye celler til at danne en kvæle , strammere hud overflade. Undersøgelser har vist, at de fysiske forandringer, der sker som svarer til dem , der opstår med dermabrasio eller kemisk peeling procedurer , ifølge Plastikkirurgi Network . Bestemte områder af ansigtet kan være koncentreret om i løbet af proceduren , som rynker omkring munden og øjnene . Med differentieret laser penetration , er lægen i stand til at lokalisere specifikke pletter og rynker .

Anæstesi


Sedation og en lokalbedøvelse er nok til at kontrollere smerte hvis de er meget små områder bliver behandlet af en laser ansigtsløftning , men en patient skal generel anæstesi , hvis et stort område der skal gøres .

Fordele

En laser ansigtsløftning kan hjælpe patienterne med at opnå yngre udseende , glattere hud uden smerter eller bekostning af kirurgi . En fordel er , at en laser ansigtsløftning har en minimal mængde af forbundne risiko og meget lidt restitutionstid .

Begrænsninger

Nej hud behandling , kirurgisk eller på anden måde , vil stoppe aldringsprocessen . Efter et par år en patient kan begynde at se nogle af de samme tegn , der generede hende første gang, selv om læger siger , at hun stadig vil se bedre ud , end hun ville være tilfældet uden laser ansigtsløftning . Laser ansigtsløftning er ikke vist at være meget effektiv til hals hud eller foretage en væsentlig ændring for store mængder af overskydende hud .

Omkostninger

Den omkostningerne ved proceduren er afhængig af flere faktorer , såsom størrelsen af det behandlede område , hvor mange områder bliver behandlet , og om en lokal eller generel anæstesi blev anvendt . Du skal også faktor i omkostningerne ved præ- operative eksamener og test , drifts-og opvågningsstuen , medicinske forsyninger og dressinger , laser gebyrer , kirurg gebyrer og opfølgning forsigtig med din kirurg . Shoppe rundt til de laveste omkostninger er muligt , men kan også medbringe den praksis med ikke-kvalificeret kirurg , så gør dit hjemmearbejde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------