Position: hotel888 > kræft >

ar efter brystforstørrelse

   Ar er en uundgåelig del af enhver operation og er en naturlig del af helingsprocessen for huden . Flere faktorer, herunder placeringen af indsnit , kirurgens teknik og genetiske faktorer spiller en rolle i graden af ardannelse en patient vil opleve . Kirurgi ar , mens først rød og betændt , fade generelt over tid som en del af den naturlige helingsproces . Der er dog flere ting, en patient kan gøre for at forebygge og behandle svær ardannelse

Location


Placeringen af dit ar er afhængig af operationen valgte metode . Med brystforstørrelse , er de mest almindelige steder for snit omkring areola , omkring brystvorten , i armhulen område eller på undersiden af brystvæv . Nogle brystforstørrelse teknikker bruge et snit i flådens område for at skjule arret .

Typer


De typer af uønskede ardannelse i forbindelse med kirurgi omfatter keloide ar og hypertrofiske ar . Keloide ar er kendetegnet ved deres tykke , opdrættet og rød udseende og kan forekomme , når overskydende collagen er produceret under helingsprocessen . De går ofte på indsnit område. Hypertrofiske ar ligner i udseende keloide ar , men er kendetegnet ved, at de ikke går ud over det område, kirurgi indsnit .

Årsager


Sværhedsgraden af ardannelse påvirkes af faktorer som genetik , medicinsk forhold, generelle sundhed , vaner og en kirurg 's teknik . For eksempel er personer med mørk hud toner mere tilbøjelige til at keloide og hypertrofisk ardannelse . Også personer, der er rygere, ikke heler så hurtigt , så undgå rygning før og efter operation kan medvirke til at fremskynde helingsprocessen .

Forebyggelse

En række ting kan gøres for at forebygge overdreven ardannelse og fremmer heling . For eksempel er ved at forlade operationen tape over indsnit , spændingen og presset på såret minimeres , og ardannelse kan mindskes . Det er også en god idé at undgå aktiviteter , der kan føre til infektioner omkring indsnit , såsom nedsænkning i badevandet . Endelig , undgå direkte sollys på arret området, herunder solarier , indtil rødme og inflammation er væk .

Behandling

Når indsnit er ikke længere et åbent sår , der er flere måder at behandle kirurgi ar , der vil mindske udseende. Den behandlingsmulighed er stærkt afhængig af sværhedsgraden af ar . For mild ardannelse , ved hjælp af over-the-counter ar cremer sammen med væv massage kan reducere kollagen hober sig op i arret . Moderat ardannelse kan kræve yderligere behandling , såsom en injicerbar behandling eller laserbehandling . Sever ardannelse kan blive behandlet gennem ar-excision kirurgi , som kirurgisk fjerner arvæv og giver endnu en mulighed for ar at hele ordentligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------