Position: hotel888 > kræft >

augmentation revisionskirurgi

   American Society of Plastic Surgeons rapporter om, at brystforstørrelse er eksploderet 36 procent mellem 2000 og 2009 . Men den procedure, der er langt fra en eksakt videnskab . En række spørgsmål , herunder implantat brud , sjuskede kirurgi , kropslige afvisning , og kun et enkelt ønske om æstetisk forbedring , kan føre til, at der er behov for forstærkning revisionskirurgi

Identifikation


Et kosmetisk kirurg udfører brystforstørrende revisionskirurgi når indsættelse af brystimplantater forårsage enten en medicinsk problem eller er lidet flatterende for udseendet . Derudover kan revisionskirurgi være nødvendig som en form for fælles vedligeholdelse . Brystimplantater , både silikone og saltvand sort , har en begrænset levetid ( typisk 7 til 10 år ) og skal udskiftes eller fjernes efter denne periode. Patienter, der vælger at undgå implantation af udskiftningen skær måtte ønske at gennemgå bryst revisionsindgreb i form af et brystløft .

Bristning


Den brud på en brystimplantat er en primær årsag en læge kan foreslå augmentation revisionskirurgi . Ifølge de Mayo Clinic i Rochester , Minnesota , at brud på en silikone eller saltvand implantat er usandsynligt, at forårsage nogen langsigtede sundhedsmæssige problemer som brystkræft eller en bindevæv . Utætte saltopløsning fra en saltopløsning implantat vil blive absorberet af kroppen, mens tåre af en silikone implantat kan gå ubemærket hen i flere år . Men brud af enten kan medføre smerte , dannelsen af arvæv og en ændring i formen af brystet .

Afvisning


kapselskrumpning af brystet opstår , når immunsystemet reagerer på placeringen af en udenlandsk objekt ( implantatet ) i kroppen ved at danne en beskyttende kapsel omkring det væsentlige afsondre hvad der opfattes som en trussel . Dette resulterer i en hård , deforme bryst med patientens sandsynlige smerte , afhængig af sværhedsgraden og størrelse kapsel dannelse . En kirurg vil revidere dette problem ved at udføre enten en capsulotomi , en operation , der åbner op for kabinettet , hvilket giver mere plads til implantatet , eller en capsulectomy , en procedure, der helt fjerner den beskyttende kapsel . )

Defekt Kirurgi

Dr. Stuart Linder , en brystforstørrelse revision specialist i Beverly Hills , Californien , hedder det, at dobbelt boble eller high- ridning brystimplantater deformitet ofte opstår, når en tidligere operation har været dårligt udført . En revision vil blive gennemført at justere placeringen og omfanget af implantater , i tillæg til opfyldelse af en formel mastopexy , en procedure , der fjernede overskydende hud og giver en normal forekommende bryst .

Advarsel

Anatomisk implantater Teardrop formede , ikke runde , og ifølge Linder , en anden væsentlig grund til, at en kvinde kan ønske at gennemgå en revision operation af hensyn til udseende . " Enhver implantat , der ikke er runde , vil med tiden , rotere og hvis bare fem grader af rotation opstår , kan du ende op med en meget alvorligt deformeret form og en meget bizar udseende dine bryster , " fastslår han . "Den eneste måde man rigtig ordne det er at tage implantaterne ud og erstatte dem med nye , runde implantater . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------