Position: hotel888 > kræft >

bryst klumper efter brystforstørrelse

   Mayo Clinic i Rochester , Minnesota , rapporterer, at brystforstørrelse er blevet en af de mest populære typer af kosmetiske kirurgi blandt kvinder i USA . Proceduren er designet til at forbedre bryster ved at placere implantater under brystvævet eller brystet muskler --- selvom Resultatet har potentialet til at producere klumper omkring brystet området . Enhver potentiel klumper bør undersøges , men nogle er en normal del af helingsprocessen

Typer


To former for implantater er anvendt saltvand og silikone , som begge har en ydre silikone shell . Silikoneimplantater er fyldt med en tyk , klæbrig silikone gel , og saltholdige implantater består af en tyndere , saltvand væske . Bristning af en af disse typer af implantater vil medføre en væsentlig ændring i udseendet og fornemmelsen af brystet . " En bristet silikone brystimplantater i sidste ende kan forårsage smerter i brysterne eller ændringer i kontur eller form af brystet , " skriver Dr. Molly Walsh , en plastikkirurg på Mayo Clinic . Sådan et brud kan opfattes som en klump på brystet .

Undersøgelse


Kvinder , der har gennemgået brystforstørrelse bør bede deres kirurg for hjælp til at bestemme forskellen mellem implantat og brystvæv , så foretage en månedlig selvstændig undersøgelse . " Tryk hårdt indad på kanterne af brystimplantater for at føle ribbenene under , kontrol for eventuelle klumper eller buler , "antyder Mentor Corporation , en producent af brystimplantater . "Men vær forsigtig med ikke at manipulere ( dvs. klemme ) ventilen på implantatet alt , som kan forårsage ventil lækage og gøre brystimplantater deflatere . " Virksomheden foreslår, at alle nye klumper bør vurderes af en læge .

Identifikation


Mens nogen klumper er anledning til bekymring og bør afprøves , Dr. Howard Rosenberg , en kosmetisk kirurg i Mountain View , Californien , siger at nogle klumper , især nylig efter en operation , kan være ligegyldige . Disse kunne inflammatoriske reaktioner på opløse sutur , arvæv , en lille ophobning af blodpropper , som i sidste ende vil blive erstattet af arvæv eller en infektion eller byld . Endnu en gang , skal det understreges , at enhver klump på brystet skal ses med mistro og evalueret af en læge .

Forskning

The National Cancer Institute rapporter om, at en betydelig forskning er blevet udført vurdering af potentialet forholdet mellem brystkræft og brystimplantater . Resultaterne tyder på en reduceret risiko for kræft blandt dem med implantater . " De fleste har vist, at risikoen for at udvikle brystkræft er mindre blandt kvinder med implantater sammenlignet med kvinder uden implantater. I flere af studierne , var på størrelse med den reducerede risikoen så meget som 50 procent til 60 procent , " siger instituttet .

Risici

The American Society of Plastic Surgeons siger , at risici og mulige komplikationer efter brystforstørrende operation omfatter ardannelse , blødning ( hæmatom ) , infektion , en stigning eller et fald i brystvorten fornemmelse, en ophobning af hård arvæv omkring implantat , implantat lækage eller ruptur , rynket hud på toppen af implantatet , generelle risici forbundet med bedøvelse , vedvarende smerter og muligheden for yderligere kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------