Position: hotel888 > kræft >

bryst løft med implantater

   Kosmetisk plastikkirurgi er en stadig mere populær mulighed for amerikanere , der kan være utilfredse med deres udseende , i henhold til American Society for Æstetiske Plastic Surgery . Mere end 10 millioner kirurgiske og ikke- kirurgiske kosmetiske procedurer blev udført 2008 i USA , med brystforstørrelse er den nummer 1 kirurgiske procedure . En type brystforstørrelse procedure er brystløft , hvilket kan gøres med implantater

Funktion


Den kvindelige bryst kan begynde at synke som en følge af en række faktorer , herunder graviditet og amning , tyngdekraft , vægtøgning og den normale aldringsproces . En brystløft , også kaldet en mastopexy , er en kompleks form for brystforstørrelse procedure , som søger at løfte og omforme bryster, synke . Kvinder kan vælge at få denne procedure med eller uden brystimplantater .

funktioner


Et brystløft procedure, der udføres i forbindelse med brystimplantater er mere kompleks end et brystløft alene . Den procedure vil typisk involverer flere snit på bryst og rundt om areola for at fjerne overskydende hud , at stramme støtte væv , at omforme brystet og at flytte brystvorten , i henhold til American Society of Plastic Surgeons . Et snit også skal gøres for at indsætte implantatet .

Typer


Den amerikanske Food and Drug Administration ( FDA ) har godkendt to typer af brystimplantater til brug i forbindelse med brystløft procedurer . Saltvand-fyldte brystimplantater er godkendt til kvinder , der er mindst 18 år . Kvinder, der er mindst 22 år kan vælge at bruge silikone gel-fyldte brystimplantater i løbet af deres brystløft procedure .

Fordele

Et brystløft kan bidrage til at genoprette støtte og fasthed til brysterne . Denne procedure kan reducere størrelsen af areola , som har tendens til at forstørre med alderen . Mange kvinder vælger at gennemgå et brystløft procedure med henblik på at genvinde en mere ungdommeligt udseende , i henhold til American Society of Plastic Surgeons . En brystløft procedure udført i forbindelse med brystimplantater kan øge størrelse, form og fylde i brysterne .

Overvejelser

Der er en række komplikationer , der kan være forbundet med alle typer af brystforstørrelse , herunder et brystløft procedure med implantater . Denne kirurgiske procedure kræver incisioner , som vil efterlade ar , hvoraf nogle kan være betydelige . Der er risiko for infektion , blødning , ændring i bryst følsomhed , ændringer i hudens pigmentering på brystet , vedvarende smerter og bryst asymmetri . Patienter bør rådføre sig med en kvalificeret plastikkirurg før undergår denne type procedure for fuldt ud at forstå alle de risici og fordele i henhold til American Society of Plastic Surgeons .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------