Position: hotel888 > kræft >

brystforstørrelse postoperativt smerte

   Brystforstørrelse er en af de mest almindeligt udførte kosmetiske kirurgiske procedurer i Nordamerika , typisk gennemføres på en ambulant basis på et hospital eller en klinik . opnås ved indsættelsen af en gel implantat eller gennem en " brystløft , " beslutningen om at gennemgå en sådan operation kræver overvejelse , forskning og samråd med en læge

Kirurgi


Brystforstørrelse , også kaldet augmentation mammoplasty , er en kirurgisk procedure , som en kvinde til at ændre størrelse , placering eller form af hendes bryster . Operationen bærer risikoen og sandsynligheden for moderate til svære smerter efter operationen . Det generelt er udført under generel anæstesi eller intravenøs sedation , og kræver en til to timers kirurgisk tid med patienten typisk hjem samme dag for inddrivelsen . Hævelse omkring såret område, der ofte varer op til seks uger.

Medicin


Smertefulde blå mærker ( en normal del af helingsprocessen ) kan forekomme tre til fire dage efter operationen og forbliver synlig og byde på to til tre uger . Forvaltningen af postoperativt smerte centre på recept medicin . " Smerte er kontrolleret med receptpligtig medicin i de første dage til uger , " siger Dr. Bryce J Cowan , en genopbyggende og kosmetisk plastikkirurg i Vancouver , BC . " De fleste patienter kun kræver over -the-counter medicin eller er komfortable uden smertestillende medicin inden for få dage i proceduren . "

Post-Kirurgi


Minimering af post-kirurgi ubehag er også rettet i andre måder-recept narkotika lejlighedsvis tilskynde forstoppelse , så måske taburet blødgørere være påkrævet. En tilretning beklædningsgenstand eller bh er ofte foreslået af en læge i de tidlige tilbagebetalingsperioden . Det er generelt foreslået, at en patient tager cirka en uges orlov fra arbejde , sørge for at få hjælp med børnepasning hvis det er nødvendigt , og afstå fra fysisk aktivitet, der kræver ophævelse eller nå for objekter overhead .

bedøvende medicin

Nogle læger tilbyde specialiseret , smerter management systemer. " Under operationen , jeg vil indsætte meget tynd , lille rør i dit område af kirurgi . Disse rør er knyttet til en klar plast pære fyldt med bedøvende medicin , " skriver San Francisco plastikkirurg Dr. Roy Kim . " Pæren derefter " pumper " bedøvende medicin i dit område af kirurgi for de næste mange dage. " Dr. Kim foreslår , at denne teknik giver patienter bedre at kunne kontrollere deres smerte , tage færre medicin oralt , og igen i en kortere periode .

Risici og forholdsregler

Brystforstørrelse er en kirurgisk procedure, der bærer risikoen . Ifølge Mayo Clinic , kan disse omfatte problemer i forbindelse med anæstesi , blødning , infektion ( herunder eventuel fjernelse af implantatet at behandle infektionen ) , en stigning eller et fald i brystvorterne fornemmelse , eller forskelle i form af de to bryster . Dr. Cowan siger , at selv om smerteopfattelse varierer blandt individer , " post-operative smerter er ofte undervurderet , især efter sub-muskulære implantation . Scars rundt i området vil kræve mindst 12 til 18 måneder for fuldt ud at helbrede og bør beskyttes mod direkte sollys for at undgå risikoen for en mørkere i farven . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------