Position: hotel888 > kræft >

brystimplantater & hævning

   Brystimplantater og opløftende er to af de mere populære former for brystforstørrelse . Kvinder , der får brystimplantater er normalt utilfredse med størrelsen af deres naturlige bryster og søger at have en større buste linje . Kvinder , der får bryst elevatorer er utilfredse med formen på deres bryster , som regel efter barnets fødsel , eller efter at miste en stor del af vægten

Brystimplantater


Brystimplantater er bløde , og de har normalt en silikone shell . De er som regel fyldt med enten silikone gel eller saltvand , afhængigt af , hvor patienten vælger . Saline fyldt implantater kan enten være fyldt under kirurgi eller justeres efter operationen . Brystimplantater af silikone kommer i forskellige former og størrelser for patienten at vælge . Den tredje type brystimplantat , den " klæbrige bære " gel brystimplantat , er lavet af en fastere form for silikone , der hjælper til at opretholde formen af implantatet . Dette implantat er endnu ikke blevet FDA-godkendt og kan kun opnås gennem kliniske forsøg .

brystimplantatregistrering Risici


Der er alvorlig risiko for at overveje , når de overvejer brystimplantater kirurgi . Brystimplantater er ikke permanent. Patienten vil sandsynligvis brug for mere kirurgi på grund af de mange mulige komplikationer forbundet med brystimplantater . Disse komplikationer omfatter implantat brud , hærdning omkring implantatet , brystsmerter , asymmetri , utilfredsstillende stil eller størrelse , krøllet eller rislende .

Andre risici omfatter ændringer i brystvorten og brystet fornemmelse .

Brystløft


Også kendt som mastopexy er brystløft normalt søges af kvinder, der har mistet elasticiteten i deres bryster , der forårsager bryster til at synke og løse deres form . Brystløft kræver et snit til at fjerne overskydende hud , så den resulterende huden kan flyttes . Der er tre forskellige teknikker til brystløft :

Standard brystløft består i at stille et nøglehul indsnit fra bunden af brystet til areola . Denne teknik bruges ofte til stærkt hængende bryster og overlader de mest ar efter operationen.

doughnut mastopexy blade mindre ardannelse , fordi kun gjort Indsnit er omkring areola . Et stykke af huden omkring areola er fjernet og de resterende huden er reattached at gøre brysterne look ophævet. Ardannelse efter denne procedure er minimal .

laser BH'en lift procedure er en ny teknik , der ligner den normale procedure . Indsnit er lavet på samme sted , fra bunden af brystet til areola , men det fjernede overskydende hud er behandlet med en laser og anvendes langs brystvæggen at holde brystløft væv på plads .

Brystløft Resultater

Forventninger til brystløft skal være realistiske , for at patienten skal være opfyldt . Mens et brystløft kan give patienten en velskabt , munter bryster de ønsker , de fleste patienter er mere tilfredse , når brystløft er parret med implantater . Også , brystløft ikke vare evigt . Aldring og graviditet er to faktorer, der i høj grad påvirke resultatet af et brystløft . Patienterne kan have mere end én brystløft i en menneskealder , men dette vil resultere i mere synlige ar .

Brystløft Risici

brystløft bærer nogle af de samme risici og uønskede resultater som brystimplantater . Der er en chance for asymmetrisk resultater , ændrede bryst og brystvorte sensation , og unormal ardannelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------