Position: hotel888 > kræft >

brystreduktion , før børnene

   Brystreduktion er en fælles kirurgisk løsning for kvinder med uforholdsmæssigt store eller asymmetriske bryster . Mens operationen sjældent resulterer i store komplikationer , der er visse risici , som potentielle patienter bør være opmærksomme på . Kvinder , der planlægger at få børn efter operationen bør være særligt opmærksomme på de mulige virkninger på deres evne til at amme

Grunde til at vælge Brystreduktion


grundene til dette valg brystreduktion er lige så forskellige som de kvinder , der gennemgår proceduren. Nogle lide betydelige ryg, nakke og skulder smerter på grund af vægten af deres bryster . Nogle kvinder klager også over en manglende evne til komfortabelt deltage i sport eller andre aktive stræben . Atter andre ønsker at forbedre deres udseende og føler , at reducere deres bryststørrelse ville hjælpe . Mens kirurgi søges af kvinder i alle aldre , American Society of Plastic Surgeons ( ASPS ) anbefaler , at unge kvinder udsætter procedure, indtil brysterne er fuldt udviklede .

Hvad brystreduktion indebærer


Der findes forskellige metoder udføre brystreduktion , de fleste, men indebærer fjernelse af hud , brystvæv og fedt , ifølge den amerikanske Academy of Cosmetic Surgeons ( AACS ) . I omlægning og reparation af brystet efter fjernelse af hud og væv , kan kirurger forbedre bryst symmetri og placeringen af aereolae ( den mørke hud omkring brystvorten ) .

bekymret for de fremtidige Amning


Fordi kirurgi forstyrrer mamma system i bryst og brystvorte , det ofte kompromiser eller fjerner en kvindes evne til at amme . Nogle kvinder er i stand til at amme babyer succes post-reduktion . Andre kan amme , men erfaringen reduceret mælkeproduktion og skal supplere med en anden fødekilde for at nære deres børn fuldt ud. Atter andre er ude af stand til at producere mælk på alle . Der er ingen måde at forudsige, hvilke resultater en bestemt patient vil have .

Effekter af Graviditet på bryster

Det ASPS advarer om, at naturlige forandringer i brystet under graviditeten ( hævelse og udvidelsen ) kan forstyrre det opnåede resultat ved bryst reduktion kirurgi . Mens brysterne normalt vende tilbage til deres før graviditeten størrelse efter fødslen , er der ingen måde at vide, hvordan ændringerne vil påvirke udseendet af brysterne .

Overvejelser

Procedurer af denne type er personlig karakter . Patienter bør søge grundige oplysninger fra kvalificerede fagfolk , når de overvejer brystreduktion , før børnene . Dette kan hjælpe en kvinde vægt de risici og fordele forbundet med kirurgi og træffe det valg , der passer til hende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------