Position: hotel888 > kræft >

co2 laser behandling for ar

   Laserbehandling er en form for kirurgi sædvanligvis kategoriseres som plastikkirurgi , mest fordi det påvirker kun udseendet af huden og har meget lidt at gøre med medicinsk nødvendighed . Ingen sand omstrukturering er nødvendig , men mange specialister i CO2 laser behandlinger er plastikkirurger . Denne proces er at forbedre udseendet af rynker og små ar , som ar forårsaget af acne

Laser Resurfacing


CO2 lasere er ikke ligefrem rigtige lasere-de er ablative i naturen . Det betyder, at i stedet for at brænde huden med varme , de bruger en strøm af partikler , der er ultra-slibende og præcise , slibning væk huden . Denne proces er kendt som laser resurfacing . CO2 lasere er de mest magtfulde type ablativ laser , der anvendes i processen , der kommer forud for den blidere Er : . YAG laser proces

Process


I laser resurfacing , de små miner i huden er sprængt væk på et næsten mikroskopisk niveau . Den slebne hud , nu fri af beskadigede celler, skal reparere sig selv . De resterende kollagen i området langsomt bliver tykkere og sundere , end det var før , som den sunde hud nærliggende hjælper helbrede såret . Ofte flere behandlinger er nødvendige for mærkbar forbedring.

Fordele


Når du er helt helbredt fra CO2 laser behandling , ar er mindre synlige end de tidligere var . Hertil kommer , kan behandlingen også forbedre udseendet af rynker . Processen har tendens til at glatte hud væv i almindelighed og kan endda forbedre hudens tone og farve , især i de med lys hud .

Overvejelser

CO2 lasere kræver dygtighed , der skal anvendes korrekt , og den sårede huden skal have lov til at helbrede væk fra sollys og andre former for stress i et stykke tid . Ellers kan ar blive endnu værre end før . Processen kan også være smertefulde og rødme det efterlader i huden kan vare måneder , før det forsvinder . Patienter bør kigge efter kosmetiske kirurger med erfaring i at bruge CO2- lasere , der kan kombinere operation med andre ansigtsbehandlinger såsom hud skaller . Typisk skal kosmetiske kirurger tage kurser i CO2- laser uddannelse, før de kan betjene apparater .

Andre typer lasere

Ebrium og N-lite lasere er de mest almindelige typer af lasere , der anvendes til at reducere arvæv . Mens hverken er lige så gode til at behandle rynker , de har generelt den samme indflydelse på acne ar . De er også mindre smertefuldt end CO2 og kræver mindre restitutionstid . De har også tendens til at være billigere ved $ 1. 000 til $ 2. 000 i 2010-priser . Gennemsnitlige CO2-priserne omkring $ 4. 000 for en fuld ansigtsbehandling og $ 1. 500 for et enkelt område .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------