Position: hotel888 > kræft >

definition af fedtsugning

   Fedtsugning er en form for kosmetisk kirurgi for dem, der søger at fjerne fedt fra et bestemt område af deres krop . Det er mest almindeligt udførte på hofterne , maven , lår , balder og ansigt . Kandidater til fedtsugning er personer , der er i generelt godt helbred , har fast og elastisk hud , er den gennemsnitlige eller lidt over gennemsnittet vægt for deres kropsbygning , og har lommer af fedt , der ikke reagerer på kost og motion .

hvordan det gøres


Du skal først forvente at høre din kirurg at afgøre, om du er en kandidat til fedtsugning . Din kirurg vil også give dig særlige instrukser om hvad man skal gøre dagen før operationen . Disse instruktioner kan være kosten eller medicinske retningslinjer , der kan påvirke , hvor godt operationen går .

Du får en bedøvende før operationen begynder . Den bedøvelse kan være aktuelle eller generelle , afhængigt af fedtsugning teknikken din kirurg bruger . Din kirurg vil derefter gøre små snit i målområdet , og indsæt en kanyle , eller en sugeanordning knyttet til en lille , rustfrit stål instrument , for at fjerne fedt . Den overskydende fedt fjernes enten gennem en stor suge pumpe eller en sprøjte .

Power Assisted Liposution


Flytning af kanylen kan være svært mellem fedtvæv , din kirurg så kan vælge at bruge magt støttede fedtsugning teknik . Denne teknik kræver stadig en kanyle , men kanylen , der anvendes udsender vibrationer , der løsner fedt celler og give dem mulighed for at være let suges væk . Denne metode er meget lettere på kroppen , fordi din kirurg ikke behøver at bruge så meget kraft til at fjerne fedt fra kroppen . Det opfordrer også til mindre incisioner , hvilket gør selve proceduren og inddrivelse tid hurtigere .

Ultrasonic fedtsugning


For fedt fjernelse på svært at behandle områder , såsom hage , hals , kinder , knæ , kalve , og ankler , kan din kirurg foreslå ultralyd liposuction teknik . Første tumescent væske eller en væske bedøvende blandet med en saltvand løsning og adrenalin , sprøjtes ind i målområdet . Dette er for at undgå væsketab under fedt fjernelse processen og gør fedtvæv lettere at fjerne . Så fedt fjernelse er initieret af lydbølger produceret af en generator . Ultralyd bølger , der indberettes til kanylen , der suger den fede , når det kommer i kontakt med de indlån .

Ultralyddataene fedtsugning kan behandle områder, som er tætte med fedtceller , samt store områder . Det er også strammer huden omkring det område , hvorfra fedt fjernes .

Genstartstid

Generelt fedtsugning patienter er i stand til at fungere normalt med meget lidt smerter efter operationen . Det anbefales, at du bruger din kompression tøj til den første uge eller deromkring efter indgrebet . Smerter forbundet med den procedure, der er normalt mindre og kan behandles med over -the-counter medicin eller ved at gå rundt . Kompression beklaedningsgenstande kan fjernes efter op til to uger , afhængig af typen af proceduren . Fedtsugning resultater forbedres gradvist i løbet af de næste to måneder.

Overdreven fedtsugning

Buler , klumper , stød og sagging hud er alle risici ved at have for meget fedtsugning på et område eller på én dag . Det anbefales , at flere liposuction procedurer skal skemalægges dages mellemrum .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------