Position: hotel888 > kræft >

facial muldvarp fjernelse kirurgi

   Formørket , uregelmæssige pletter på huden --- almindeligt kendt som modermærker --- kan enten være godartet eller farligt . Modermærker kan udvikle melanom , en form for hudkræft . Når dette er tilfældet , at fjerne molen er fornuftig . Andre gange , folk har modermærker fjernet af kosmetiske årsager --- selv om nogle anser dem et tegn på skønhed , andre er flov over deres muldvarpe og ønsker dem fjernet . Uanset om personlige eller medicinske årsager , er facial muldvarp fjernelse kirurgi en forholdsvis enkel procedure

Ustabil Moles


Muldvarpe , der enten store , til stede ved fødslen eller i stort tal ( mere end 100 ) indebærer en høj risiko for at udvikle sig til modermærkekræft . Hvis din læge har mistanke om , at en muldvarp kan være potentielt farligt , kan hun udføre en biopsi . Lægen fjerner en lille del af molen , enten med en skalpel eller et andet instrument og analyser det .

Fjernelse Metoder


Før du fjerner en muldvarp , lægen forbereder det berørte område for kirurgi . Hun renser området , så hun administrerer en lokalbedøvelse --- det betyder, at du vil være vågen , men området betjenes på vil blive følelsesløse .

Moles kan fjernes enten ved barbering eller skæring. Modermærker , der stikker ud af huden , kan barberet af lægen , så de flugter med huden . Dette er ikke nødvendigvis en fuldstændig fjernelse , men --- muldvarp cellerne kan forblive under huden , så muldvarpen til at vokse igen . En lignende metode bruger laser-behandlinger for at fjerne modermærker --- det kan ikke trænge dybt nok til helt at fjerne alle de muldvarp cellerne .

En komplet muldvarp fjernelse metode, som ofte anvendes i tilfælde af potentielt kræft modermærker , er den skære metode. I dette tilfælde er muldvarpen helt fjernet , herunder dele under overfladen af huden og i surround -området .

Healing


Hvis en muldvarp er simpelthen barberet væk , lægen bruger en elektrisk instrument til ætse den område , standse blødning . Hvis skære metoden er anvendt , kan det område, kræve sting til at helbrede . Det ramte område typisk udvikler en sårskorpe , mens healing , som normalt tager en periode på et eller to uger .

Risici

Mole fjernelse kommer med nogle risici . Hvis du ikke udnytter en ordentlig advarsler, f. eks udrensning området i den helbredende proces, kan du risikere at udvikle en infektion . Også , afhængigt af størrelsen af molen og den anvendte teknik , kan du udvikle en ar , men disse generelt falmer med tiden .

Cost

Prisen for ansigtet mol udsendelse kirurgi er afhængig af en lang række faktorer , herunder din geografiske placering , størrelsen af den mole , den anvendte metode og lægen din vælger . Dog koster normalt spænder fra $ 125 til $ 400 eller mere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------