Position: hotel888 > kræft >

facial overkæben kirurgi

   Facial kaebe kirurgi , bedre kendt som maxillofacial kirurgi , kombinerer tandlæge-og ansigtskirurgi at bekæmpe problemer med overkæben forårsaget af traumer , samt identificere og behandle ansigtet og mundtlige kræft og ansigtsbehandlinger disfigurements . Maxillofacial kirurgi kan også indebære indsættelse af tandimplantater

Definition


De maxilla er to knogler, der er smeltet i midten og form den øverste kæbe og støtte de øverste tænder . Maxilla udgør også en del af næsen og øjenhuler . Udtrykket " overkæben " refererer til noget der har at gøre med kæberne , især overkæben , som består af overkæben .

Årsager til Kirurgi


Maxillofacial kirurgi er en operation , der involverer ansigtet og det øverste kæben . Dette kan omfatte fjernelse påvirket tænder , indsætte tandimplantater at erstatte manglende tænder , behandling brækkede kind og kæbe knogler , samt rekonstruktiv og kosmetisk kirurgi beskæftiger sig med kæbe og bid lidelser ( såsom ekstrem underbites og overbites ) . På grund af det store udvalg af grundene til maxillofacial kirurgi , vil de faktiske procedurer , der opstår være forskellige afhængigt af, hvad den specifikke operation er beregnet til at beskæftige sig med . Din læge vil gå over detaljerne i ethvert maxillofacial kirurgi , som kan være nødvendig.

Bite Korrektion


Overbites og underbites kan ofte rettes blot ved tandkirurgi . Men hvis behandlingen kræver kirurgisk behandling af kæbeknoglen så godt, så maxillofacial kirurgi kan godt være involveret.

Pediatric Maxillofacial Kirurgi

pædiatrisk maxillofacial kirurger beskæftige sig med mange af de samme betingelser som kirurgerne uddannet til at arbejde på voksne . Fordi deres patienter er børn , men også operere på kløvet ganer . Pædiatriske maxillofacial kirurger også udføre prænatale undersøgelser for at afgøre, om deres tjenester vil være nødvendig efter fødslen .

Overvejelser

Fordi maxillofacial kirurgi er invasive , vil nogle restitutionstid være nødvendigt efter at have gennemgået nogen form for procedure . Mange kosmetiske kirurgi er ikke omfattet af sygesikringen . Hvis du er inde i en frivillig operation så tjek med dit forsikringsselskab for at sikre, at det vil blive dækket . Som med alle operationer , skal du kontakte din læge, inden der træffes nogen beslutninger.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------