Position: hotel888 > kræft >

fedtsugning historie

   For en relativt ny procedure , er fedtsugning et af de mest populære kosmetiske kirurgi , ifølge Liposuction4You hjemmeside . Forud for sin opfindelse , vil kirurger forsøge at skære ud fedtstof på skalpeller . Fedtsugning , der bruger sug til at støvsuge ud fedt, hvis du vil , er en langt mere attraktiv mulighed

første forsøg


Fedtsugning 's første forsøg går tilbage til 1920'erne for at en fransk kirurg ved navn Charles Dujarier . Dujarier suctioned ud fedtet af en parisisk model , som døde af koldbrand fra proceduren . Ingen ville røre denne type operation igen i årtier , ifølge Liposuction4You hjemmesiden .

Fedtsugning 's Beginnings


I 1974 , italiensk far og søn gynækologer , Dr. Giorgio Fischer og Dr. Giorgio Fischer , Jr. , opfundet en måde at skære fedtet fra inden ved hjælp af en roterende skalpel . Folk vil stadig brug for små indsnit , men den ødelagte fedt vil blive suget ud gennem gummi slange og et vakuum maskine . Denne opfindelse førte til moderne fedtsugning teknikker , der anvendes i 2010

Problemer


Problemerne med de tidlige typer fedtsugning teknikker-. såkaldte vakuum-assisteret lipoplasty-var for meget blod tab , uforudsigelige resultater , permanent følelsesløshed i de behandlede områder og asymmetri . Igennem 1970'erne og 1980'erne , arbejdede lægerne på fin- tuning af proceduren . Patienter i løbet af denne tid var marsvin , slags , som læger eksperimenterede på forskellige typer af knive og behandlingsmetoder .

Gennembrud

Den år 1977 oplevede et gennembrud med den franske plastikkirurg Dr. Yves-Gerard Illouz opfindelse af tunnelering teknik , som producerede mindre blod og nerveskader ved hjælp af en stump spids kanyle . Illouz , sammen med Dr. Pierre-Francois Fournier , forbedret på tunnelling teknik . Illouz og Fournier er pionerer inden for moderne fedtsugning .

Liposuction kommer til Amerika

Læger bragte fedtsugning til USA i 1980'erne . Fedtsugning var ikke særligt udbredt i begyndelsen af 1980'erne , fordi det var stadig ikke sikker nok for de fleste mennesker . Resultaterne har været blandede, og at risiciene var store . Men i 1985 , forbedrede amerikanske kirurg Dr. Jeffrey Klein fedtsugning teknik ved at indføre tumescent teknik , som tilfører en stor mængde (to til tre gange mængden af fedt ) i en blanding af saltvand , adrenalin og lidokain under proceduren .

Moderne teknik

Udover tumescent teknik , nogle kirurger bruger ultralyd-assisteret fedtsugning , udviklet i 1987 af den italienske kirurg , Dr. Michele Zocchi . Servoforstærkede fedtsugning er en teknik , der virker bedre for balderne , sadeltasker , mandlige bryst og ryg . Laser-assisteret fedtsugning , banebrydende af Dr. Rodrigo Neira of Columbia , er en anden metode , der formodes at mindske smerter og lektionen restitutionstid . Med alle de moderne teknikker , er snit på et minimum . Mens indsnit var mere end 1 cm lang i starten , de er mindre end 1 /8 af en tomme i dag . Jo mere kvalificerede din kirurg er , jo bedre resultater , du kan forvente at opnå . Det er klogt at bruge en kirurg , der er bord certificeret af American Board of Plastic Surgery .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------