Position: hotel888 > kræft >

fedtsugning metoder

   Fedtsugning er en kosmetisk kirurgi operation , der bruger en sugeanordning til at fjerne uønskede fedt i visse områder af kroppen, herunder maven , lår og balder , hals , og bagsiden af armene .

Tør fedtsugning


Også kendt som " traditionelle " fedtsugning , tørre fedtsugning er den første type af fedtsugning , hvor kun generel anæstesi blev anvendt . Det er nu blevet udfaset som en metode til fedtsugning på grund af stigningen i den potentielle komplikationer det skaber for patienten , såsom stærke smerter , blodtab og midlertidig immobilitet .

tumescent


Som i juni 2010 , tumescent er den mest almindelige fedtsugning anvendte teknik . Det blev opfundet af Dr. Jeffrey Klein i 1985 og indebærer en stor mængde lokalbedøvelse opløsningen bliver tilført fedt får det til at blive tumescent , eller hævede . En udvidet fedt lag gør liposuctioning nemmere , trange blodkar reducerer blodtab og post-operative smerter reduceres . Da generel anæstesi ikke anvendes , er de dermed forbundne risici er skitseret under Dry Fedtsugning undgås .

Våd og Super Wet teknikker


Lokalbedøvelse opløsning anvendes , men i mindre mængder end tumescent teknik . Generelt for den våde teknikken er der en lavere volumen end mængden af målrettede fedt , mens den i super våde teknikken er der en tilsvarende mængde til mængden af målrettede fedt . Adrenalin kan føjes til anæstesi løsning i begge teknikker .

Ultrasonic Assisted Fedtsugning ( UAL )

En stor mængde tumescent væske injiceres med en specialdesignet kanyle ( et hult rustfrit stål tube) , som i andre metoder , men næste ultralydsbølger udledes til målrettede fedtceller får dem til at briste eller " smelte " før sugning . Der er en række forskellige typer af UAL , den seneste er Vaser LipoSelection , ofte kaldet bare " Vaser " , som bruger ultralyd højfrekvente vibrationer til at bryde fedtceller fra hinanden . Ulempen ved denne procedure er , at det generelt tager længere tid og koster mere end andre metoder, men i sidste ende giver kirurgen mere kontrol og beskytter andre væv , og ved hjælp af saltvandsopløsning der er typisk mindre blødninger og blå mærker .

Power Assisted Techniques ( PAL )

Power er leveret af en elektrisk motor eller komprimeret luft til en fedtsugning kanyle , der producerer enten en hurtig in-og-ud bevægelse eller en spinning rotation . Denne bevægelse , der normalt kun et par millimeter , føjes til de større og tilbage bevægelser skabt af kirurgen . PAL har mindre erhvervsdrivende træthed , lettere og smidigere fedt udsendelse, og færre traumer til det behandlede væv, som oscillerende spidsen går gennem fiber væv nemmere .

Laser Assisted fedtsugning

Laser energi bruges til at nedbryde fedt i stedet for risten handling en kanyle . Det er velegnet til små områder af fedt , ligesom hagen , hvor der kan være nogle hud stramning fra laseren , men er ikke så effektive i fjernelse af større områder af fedt . Fedtsugning lasere er specielt konstrueret til at målrette kun fedtceller , beskytte muskel-og nervevæv . Denne præcisering betyder ofte færre smerter , hurtigere heling og meget lidt blå mærker efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------