Position: hotel888 > kræft >

forsikring kriterier for en brystreduktion

   For at få din sygesikring betaler for dit bryst-reduktion kirurgi , skal du demonstrere til forsikringsselskabet , at du har brug for kirurgi af sundhedsmæssige grunde og ikke af kosmetiske årsager . Det kan tage mere end en indsendelse til dit forsikringsselskab for at overbevise det , at din bryststørrelse er hæmmende din evne til at leve et normalt , smerte-frit liv

Nødvendighed


Breast-reduktion kirurgi opfattes generelt som en kosmetisk kirurgi til forsikringsselskaberne , men måske du er blandt de mange kvinder, der har brug for bryst reduktion for helbredsmæssige årsager . Bryst-reduktion kirurgi er yderst mistænkelige til forsikringsselskaber , og du og din plastik kirurg skal dokumentere , at din planlagte kirurgi er gjort for medicinsk og ikke af kosmetiske årsager .

bryststørrelse


Der er ingen specifik bryststørrelse , der afgør om du er kvalificeret for bryst-reduktion operation. Normal bryststørrelse varierer vildt blandt forskellige kvinder . American Society of Plastic Surgeons har en liste over faktorer, den bruger til at afgøre, om brystreduktion er en valgt kosmetisk kirurgi eller en rekonstruktiv nødvendighed , der bør være omfattet af en tredjepart , i. e , dit forsikringsselskab . Disse retningslinjer omfatter brysterne hæmmende normale aktiviteter , dårlige arbejdsstillinger på grund af vægten af brysterne , smerter i ryggen , smerter i skuldre , smerter i nakke og smerter i brystet .

Vægttab


Den forsikring Selskabet vil ikke dække dit bryst reduktion , hvis det ikke er dokumenteret , at du har prøvet andre metoder til brystreduktion . Hvis du er overvægtig for din højde , kan dit forsikringsselskab har brug for dokumentation for, at du har forsøgt at tabe sig og har enten lykkedes , men ikke mistet bryst masse , eller at du er alvorligt hæmmet af udøvelsen af dit bryst størrelse. Du bør også en liste over alle andre måder , du har forsøgt at lindre smerter eller symptomer forårsaget af dine store bryster størrelse .

Hvad Claim

Din kirurg må påstå, at du falder ind under kriterierne i American Society of Plastic Surgeons for kvinder, som har brug for bryst reduktion for deres helbred . Du er nødt til at indsende breve fra din læge hævder , at han mener dine symptomer er forårsaget af alt for store bryster , og at kirurgi vil lindre disse symptomer . Du vil også få brug dokumentation på andre metoder du har prøvet . Selvom du på forhånd kan vide , at andre metoder såsom vægttab eller fysisk terapi ikke vil opnå de resultater, du har brug for , du stadig nødt til at dokumentere disse bestræbelser for forsikringsselskabet .

.

Appel

Mange patienter er slået ned, når de først fremsætte krav om bryst-reduktion operation. Appel bogstaver kan skrives . Detalje de måder , at din bryststørrelse er hæmmende dig fra at have en normal livsstil . Nogle eksempler kan nævnes : nederste del af ryggen og skulder smerter, skader på rygsøjlen og følelsesmæssige smerte og forlegenhed på grund af alt for store bryster . American Society of Plastic Surgeons anbefaler også , at fotografisk dokumentation også bør sendes til forsikringsselskabet . Patienten bliver nødt til at underskrive et fotografi dispensation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------