Position: hotel888 > kræft >

genrejsning efter brystforstørrende

   Baseret på en forbedring i kirurgisk metoder og udstyr , genrejsning efter brystforstørrende kirurgi er en forholdsvis hurtig proces , hvis du følger alle lægens anvisninger . I de første par dage , er medicin og komfort det vigtigste overvejelser . Inden for en uge, kan du begynde let aktivitet , og du bør være ryddet for normale aktiviteter i omkring otte til 10 uger

Medicin


Der er to vigtige piller du skal tage i løbet af din opsving fra brystforstørrende operation . Det første , vigtigst af alt er dine antibiotika . Brystforstørrende kirurgi er invasive, og som med enhver operation , vil du vil være sikker på du arbejder for at give din krop en lille hjælp i healing . Det andet vigtige pille er din smerte medicin . Smerter niveauer vil variere fra person til person , men at tage din smertestillende medicin som anvist vil sikre , at du holder betændelse niveauer ned .

køleelementer


I tillæg til smertestillende medicin , isposer er afgørende i de første 2-3 uge af din helbredelse. Fordi isposer tendens til at være fast og ufleksibel , din bedste chance er at gå den frosne mad midtergangen og finde en dejlig , squishy pose frosne majs og ærter . Disse poser vil blive lettere , og mere fleksibelt på ømme steder . Plan for at isen dine bryster i 15 minutter flere gange om dagen .

Rensning af Bryster


For de første par dage under et brusebad vil være vanskeligt . Din læge vil sandsynligvis have dig optaget i mindst en uge , i hvilket tidsrum du skal sponging selv rene . Når båndet kommer ud , får du antibakterielle creme ( som Neosporin ) og mindre strimler af tape til at dække din sting. Sørg for at du holder din masker ren , da dette er den bedste måde at forhindre ardannelse . Mild sæbe og bløde vaskeklude er din bedste satsning .

Comfort

Puder , hovedpuder og meget mere puder . Når du kommer hjem fra din operation , bliver du nødt til at sove på ryggen i mindst otte uger. Hvis du ikke er vant til det, kan det være meget svært at vænne sig til . Du skal også have flere front-lukning sports bh'er til at sove i , for at sikre, at dine bryster er tilstrækkelig støtte. Sørg for, at du er komfortabel , og din helbredelse vil være en hel del lettere .

Motion

Du vil ikke være i stand til at udøve på alle for mindst to uger efter din operation . Efter dette, bør du begynde at gøre lidt motion , som at gå , for at sikre dit fysiske helbred bliver god . Svømning , vægte og andre aktiviteter , der bygger på at bruge armen muskler vil blive forbudt for otte til 12 uger . Dette er for at sikre, at dine brystmuskler ikke river , eller at dine implantater ikke ændres .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------