Position: hotel888 > kræft >

hjerte- augmentation

   Hjertesygdomme er et fælles problem . Kardielle augmentation er en procedure, designet til at hjælpe hjerter i en " svækket " tilstand pumpe . Nye design af midlertidig forstærkning er blevet udviklet for at muliggøre et hjerte efter operationen for at helbrede hurtigere ved at lade en hjertekammer til at hvile

Årsager til behandling


Der er en række grunde til, at hjerte- forstærkning kan være behov for . Augmentation er primært påkrævet , når hjertet er blevet svækket af sygdom eller anden tilstand . Når hjertekamrene (de to store , nedre kamre af hjertet ) har svært ved at pumpe så hjertet som svag . Et hjerte , der for nylig blevet opereret , kan også midlertidigt brug for hjælp til at slå regelmæssigt .

Cardiac Augmentation


Hjerte forstærkning henviser sædvanligvis til proceduren for at hjælpe hjertet til at slå regelmæssigt , ofte under operationen. Under et hjerte augmentation , er hjertet omgivet af, hvad der undertiden omtales som en " hjerte manchet . " Under denne procedure højre og venstre ventrikler er omgivet af to balloner . Disse balloner så rytmisk oppuste og dræn , som udfører den funktion at pumpe for hjertet .

Post-kirurgi Augmentation


Når en svækket hjerte har opereret , kan det være nødvendigt at styrkes med et hjerte pumpe . Dette er en lille anordning, der er implanteret ved at være indsat gennem en pulsåre i venstre hjertekammer . Enheden pumper til hjertekammer , således at kammeret at hvile for en tid . Et hjerte pumpe er normalt kun siddende i et par dage , så de svage hjerte nok tid til at restituere sig og begynde en uden hjælp regelmæssige hjerteslag .

Heart Pumper

Nogle hjertet pumper bruges til at opretholde en regelmæssig hjerterytme og undgå hjertesvigt , mens en patient venter på en hjertetransplantation . Gamle eksempler på hjertet pumper anvendes bevægelige dele , såsom før-nævnte balloner , for at simulere hjerter rytmer . Anden generation hjerte pumper , som stadig er til rådighed , skal du bruge roterende motorer til at bistå med at pumpe blod gennem kroppen , men skaber ikke en puls . Den nyeste generation af pumper brug implanterede rør til at omgå de svækkede hjertekammer , ved hjælp af centrifugalkraften til at pumpe blod .

Overvejelser

Kirurgen vil ikke bruge et hjerte manchet under operationen , hvis det tydeligt ville forårsage komplikationer . Midlertidig hjerte augmentation ved hjælp af små hjertet pumper meget sjældent mislykkes og er designet til at hjælpe snarere end helt erstatte de ventrikel . Mere permanent hjertet pumper kan kræve regelmæssige besøg hos en læge for at sikre , at implantatet ikke er at have problemer med at gøre sit arbejde . Anden generation hjertet pumper normalt kun har en levetid på omkring ti år. Nogle tredje generation hjertet pumper anvendes i stedet for transplantationer alle sammen , men kan stadig kræver regelmæssig kontrol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------