Position: hotel888 > kræft >

hudnekrose efter en maveplastik

   En Fedtsugning kan give dig den slanke , flade torsoen af en bikini babe , eller det kunne resultere i en komplikation kendt som nekrose eller celledød . Nekrose er undertiden alvorlig , afhængigt af hvilken type og omfang af problemet . Problemer i forbindelse med nekrose omfatter sort , sprøde skind klumper under overfladen af huden , og ar, rive åbne og lække væske

Om


FDA definerer nekrose , som da " hud eller underliggende væv dør og falder af . " Nekrose opstår, når blodforsyningen til navlen , eller at de underliggende fedt eller hud , udsættes for skade under kirurgiske indgreb .

Ifølge " Hud og Aging ", en publikation undersøge spørgsmål inden for dermatologi , denne type komplikation er relativt almindeligt efter en maveplastik . Toogtredive procent af ikke-rygere og 52 procent af rygerne oplever nekrose eller andre former for lokaliseret komplikationer efter operationen .

Typer


De tre hovedtyper af nekrose er umbilical , klap , og fedt nekrose . Navlestrengen nekrose anses ret almindelig , forekommer primært hos rygere . Med umbilical nekrose , forvandler navlen sort , og i sidste ende ender som et ar .

Flap nekrose er både den mindst almindelige og mest alvorlige . Denne type nekrose kan kræve en konsekvent og omhyggelig dressing af sorte huden, indtil det ramte område falder af, eller det kan resultere i hudtransplantation og kirurgi .

Fat nekrose er dybest set en kugle af dødt fedt under huden . Denne type nekrose vil generelt gå væk af sig selv, selvom du sandsynligvis bliver nødt til at holde det bandager at absorbere udledes væsker .

Symptomer


Hvis du for nylig har gennemgået en Fedtsugning procedure , skal du se efter tegn på nekrose . Det tager mellem to og fire uger for fedt nekrose at udvikle sig. Du bør kigge efter klumper at udvikle sig under det berørte område . Disse klumper er generelt faste og smertefuldt at røre ved .

Ifølge plastikkirurg , Dr. Peter Aldea , nekrose fremstår som en " . . . blålig misfarvning , der begynder at se broget og i sidste ende bliver ekstremt stødt og mørke . " Hvis nekrose ikke behandles , kan koldbrand sat i , og hvis det sker , kan du få meget syg , eller måske endda dø .

Rygning

Du skal stoppe med at ryge helt , hvis du ønsker en maveplastik . Nikotin bremsende blodkarrene , som derefter kan medføre, at indsnit til at bryde ned i en proces , der resulterer i nekrose .

Læger er absolut præciserer, at patienter undgår alle former for nikotin før og efter en maveplastik . Som Dr. Aldea siger: " Grunden til, at de fleste plastikkirurger føle sig så lidenskabeligt om dette er , at mens nogle komplikationer ikke kan forhindres , denne ene er helt forebygges . "

Advarsel

Mænd har en større risiko for at hudnekrose efter en Fedtsugning procedure end gør kvinder . I en undersøgelse foretaget af læger på University Medical Center Utrecht , nekrose skete i 64,3 procent af mandlige patienter , sammenlignet med 15,3 procent af de kvindelige patienter .

Det er vigtigt at sidde ned med din plastikkirurg og diskutere mulige komplikationer af en Fedtsugning før de undergik en operation . Denne artikel er ment som et generelt overblik alene, og bør ikke erstatte rådgivning fra en kvalificeret sundhedsperson .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------