Position: hotel888 > kræft >

hvad er indikationer for at indsætte en pacemaker ?

   Læger vil indsætte en pacemaker til at løse behandle symptomerne på en underliggende hjertearytmi . Når den naturlige elektriske system i hjertet er forstyrret , så er hjertets evne til at opfylde behovene i kroppen . En gas pumpe er mekanisk og vil ikke fylde din bils tank hvis elektriciteten til det er slukket , på samme måde , beror den mekaniske pumpefunktion af det menneskelige hjerte på elektrisk stimulation

Du skal bruge:
computer. .
Telefonbog .
Avis .
Telefonen.

The Heart 's Natural Ledningsføring


Hjertet er opdelt i fire kamre . TDet to øverste kamre er forkamre , og de nederste to er ventrikler . Placeret på det rigtige forkamre er en lille bundt af fibre kendt som sinoatrialt ( SA ) node . Når kroppen er i hvile , node SA normalt brande og elektrisk impuls fra 60 til 100 gange hvert minut . Det er kroppens puls , og det måles i slag pr minut ( bpm ) .

Langsom puls


Når hjertets puls falder til under 60 slag i minuttet, den resulterende elektriske rytme kaldes bradykardi . Bradykardi kan medføre træthed , kvalme , svimmelhed , besvimelse og /eller forvirring , samt andre symptomer . Blod transporterer ilt til hjernen , muskler og andre systemer i kroppen . Hvis hjertet pumper for langsomt , er hjernen berøves tiltrængt ilt . En pacemaker bidrager til at opretholde en hurtigere puls i dette tilfælde .

hurtige puls


Selvom en pacemaker kan ikke nødvendigvis bremse en puls , kan det hjælpe patienten , når hendes sats er for hurtig i nogle tilfælde . I atrieflimren , gør det øverste kamre i hjertet Pilekogger og ikke pumpe rytmisk . Dette kan medføre en flagrende fornemmelse i patientens bryst . Sammen med antikoagulerende behandling , kan en pacemaker udfylde de huller forårsaget af flagrende forkamrene . Dette bidrager til at reducere relaterede svimmelhed og træthed .

Uorganiseret Heart Rhythm

Sygdom eller ældning kan forårsage SA node til at svække . Dette kan medføre et hjerte rytme , der er uregelmæssig . En pacemaker sanser , at hjertet ikke producerer en elektrisk impuls og brande i stedet for den glemte bølgeform . Denne type hjerterytme er set hos patienter diagnosticeret med hjerte blokke . Udtrykket " hjerteblok "bruges , når det elektriske system er beskadiget og blokerer den normale strøm af elektrisk veje , meget , hvordan vandet kan ikke let passerer gennem en drejning i en haveslange .

Motion Intolerance

Når nogen begynder voldsom fysisk aktivitet , hjertet nogle gange ikke hæve og sænke satsen , sammenholdt til at matche aktivitet . I et sundt hjerte , flytter på op og ned som reaktion på , hvor meget efterspørgsel er placeret på det at levere iltet blod til kroppen . Hvis nogen er motion intolerant , hjertet ikke er i stand til at variere den sats og rytme , fordi SA node mister sin evne til at fornemme behov kroppen. En pacemaker kan hjælpe sådan en patient .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------