Position: hotel888 > kræft >

hvad positionering anvendes til anterior cervikale discectomy under operation ?

   Bristet eller diskusprolaps diske er en almindelig årsag til alvorlige nakke og skulder smerter . Selv om der er en række ikke-kirurgiske indgreb , der kan hjælpe behandle eller lindre denne tilstand , er anterior livmoderhalskræft discectomy også almindeligvis udføres for at korrigere en diskusprolaps i halshvirvelsøjlen . Med denne procedure , som med alle procedurer korrekte kirurgisk placering er vigtig for at sikre kirurgen kan få adgang til diskusprolaps disken i patientens hals

Du skal bruge: .
Computer
Telefonbog .
Avis .
Telefonen.

Diskusprolaps Diske


Den halshvirvel er de syv øverste ryghvirvler i rygsøjlen lige under kraniet . Ind imellem hvert par af ryghvirvler er en disk , der består af en hård ydre lag omkring en gelé-lignende center . Hvis den hårde , fiber ydre ring af en diskus svækker eller degenererer , kan nogle af de bløde centrale del af disken klemme sig ud og komprimere den følsomme nerve roden , hvilket medfører svære smerter i nakke , skuldre og arme .

Behandlinger


Læger behandler ofte cervikale smerter med medicin , fysioterapi eller andre noninvasive teknikker . Hvis der ikke er nogen bedring , men eller patientens tilstand fortsat forværres , kan forreste livmoderhalskræft discectomy og fusion være nødvendigt.

Kirurgisk Positionering


Det er vigtigt i alle operationer , at patienten ordentligt placeres for at give kirurgen tilstrækkelig adgang og samtidig undgå stress eller pres på patientens led og lemmer . Nogle af de almindelige kirurgiske stillinger er de lithotomy position ( patient ligger på ryggen med deres knæ bøjet og spredt bredt hjælp bøjler ), det bugleje ( patient ligger med forsiden nedad på en flad tabel) , og den liggende position ( patient ligger med forsiden opad på en plant bord ) . Anterior cervikal discectomy er udført med patienten i rygleje .

Procedure

For det første er generel anæstesi administreres og en vejrtrækning rør er placeret . Kirurgen gør et snit på forsiden af din hals , bevæger sig spiserøret og luftrør mod midten og din halspulsåren og halsfedt af vejen mod siden . Den diskusprolaps fjernes helt igennem incisionen . Ofte ( men ikke altid ) , er disken udskiftet med en knogletransplantation , enten fra en Kadaver eller fra din egen krop , så de to ryghvirvler over og under det vil smelte .

Efter Kirurgi

Efter operationen vil en fysisk eller ergoterapeut typisk arbejde med dig, før udskrivelse fra hospitalet . Du kan få en hals skinne eller en cervikal krave bidrage til at reducere presset på halsen , indtil det er fuldt 's helet . Generelt langsigtede resultater er ganske positiv, selv som altid , hvis du har spørgsmål om liggende stilling, om anterior livmoderhalskræft discectomy er det rigtige for dig , er det bedst at rådføre sig med din læge .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------