Position: hotel888 > kræft >

hvordan man kan slippe af kætterske øjet poser

  Mørke rande under øjnene , er lidet flatterende til ansigtet . Nogle mørke rande er et resultat af genetik , mens andre er fra alderdom , stress , og usunde vaner som rygning . Hvorom alting er måske , teknologi har avancerede og der er flere muligheder for at minimere eller eliminere mørke rande

Du skal bruge: .
" Eye Promise " øje fløde
Adgang til kosmetisk behandling klinik .


1 .

Brug " Eye Promise " , medicineret øjencreme af doktor Robert Rey . Vask dit ansigt og anvende creme under øjet til mørke områder . Hyppig brug vil resultere i bedre elasticitet i huden og reduceres hævelser , hvilket giver en mere attraktiv , ungdommeligt udseende . Resultaterne kan variere fra person.
to .
Kosmetisk behandling er en mulighed , hvis cremer ikke er nok . En behandling for at fjerne mørke rande er laser kirurgi . Høj intensitet laserlys bruges til at ødelægge kollagen og fedtvæv under huden . Kroppens egen reparation agenter derefter i stand til at fastsætte skaden , når healing . Opsætning af en konsultation med en repræsentant fra en lokal kosmetisk kirurg 's kontor for at drøfte resultaterne , risici og omkostninger i forbindelse med proceduren . Forventer ikke fuldstændige resultater i det første besøg . Patienter ofte vender tilbage flere gange , indtil problemet er helt lettet .
3 .
Kontakt en læge om øjenlåget kirurgi , også kendt som blepharoplasty . Dette er en invasiv behandling for mørk cirkel fjernelse , som indebærer at skære i huden med en skalpel . Oprette en gratis konsultation med en repræsentant fra en lokal kosmetisk kirurg kontor . Denne fremgangsmåde kan omfatte mere restitutionstid end laser fjernelse , men kan normalt afsluttes med en enkelt behandling.

gode råd og advarsler


 • Nogle medicinske tilstande kan medføre øget risici såsom skjoldbruskkirtlen , hypotyroidisme , og Graves sygdom .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------