Position: hotel888 > kræft >

kalv augmentation kirurgi

   Ofte kan det være svært at perfektionere aspekter af vores krop , og dette igen har ført mange mennesker til at henvende sig til kosmetisk kirurgi . Kalv augmentation er en operation , der kræver et snit bag knæet for en indsættelse af en silicium implantat . Implantatet giver indtryk af en større , mere defineret lægmusklen hos både mænd og kvinder . Hurtigt vokser i popularitet , er det vigtigt for alle, der overvejer en operation for at være godt uddannet i , hvad hele operationen indebærer

Høring


En af de vigtigste skridt ved at beslutte at vælge den operation er at finde den rigtige læge , der kan hjælpe dig med at vælge den rigtige funktion . Når en potentiel patient går ind til deres første høring , vil lægen rådgive hende om, hvad størrelse og form implantat vil give de mest naturlige og flotteste resultat .

Hvordan operation gennemføres


Operationen udføres på en ambulant og afhængig af patientens ønske , enten lokal eller generel anæstesi kan anvendes . Snittet foretages direkte bag knæet , lige stor nok til at placere implantatet under huden , men lille nok til at passe er lun . Efter snittet er foretaget, er implantatet placeret over lægmusklen snarere end under . Efter at begge implantater er på plads , lægen sikrer en symmetrisk og naturligt udseende kalvene før sømme, indsnit lukket .

Risici


Mens de risici , der er involveret i at have en kalv implantat er minimal , er der stadig nogle farer for overveje , før der behandles . I værste fald er et skift i implantatet for at gøre kalvene synes unormale og asymmetriske . Andre risici inkluderer komplikationer som følge af infektion efter operationen og syning , som kunne berettige en anden tur til en medicinsk facilitet .

Recovery

Det smerter forbundet med nylig afsluttet kalv forstærkning svarer til , hvad ømme muskler har lyst til , efter at de har været yderst overanstrengt . At smerten har tendens til at vare mellem 7 og 10 dage, hvilket er det tidspunkt, hvor patienten kan vende tilbage til arbejde , i henhold til CosmeticSurgery . com . Selv om patienten kan vende tilbage til arbejdet , skal han ikke understrege kalven ved at gå for meget. Efter omkring en måned, bør patienten se en tilbagevenden til normale gang og en fuldstændig genopretning mellem fire og seks uger efter operationen .

Cost

Ifølge American Society of Plastic Surgeons , det nationale gennemsnitlige omkostninger til en kalv augmentation var $ 3. 649 i 2009 . Selv om det er det samlede beløb for den kirurgiske omkostninger , er tallet ikke omfatter udgifter til anti-inflammatorisk eller smertestillende medicin . De fleste sygesikring dækker ikke udgifterne til en sådan operation , men da det er kosmetisk kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------