Position: hotel888 > kræft >

kosmetiske procedurer for mænd

   Ifølge en MSNBC rapport , er antallet af kosmetiske procedurer for mænd været på fremmarch i det seneste tiår . Om proceduren er en indsprøjtning på at udjævne rynker eller en invasiv kirurgi , er mænd føler sig presset til at se yngre og mere attraktiv. Mænd får mange af de samme kosmetiske procedurer som kvinder med mindre ændringer for at afspejle de fysiske forskelle mellem de to køn .

ansigtsimplantater


En mand kan vælge at få et implantat til at ændre og forbedre definitionen af hans ansigts profil . Chin implantater ( mentoplasty ) styrke den mandlige hagen og kan udføres på samme tidspunkt som næsekorrektion ( næse kirurgi ) . Kæbe implantater definere mandlige kæben linje . Kind implantater kan tilføje fylde til ansigtet af mænd med konkave og hule kinder .

Bryst implantater


Bryst implantater også kaldet mandlige brystimplantater . Disse implantater forbedre udseendet af mandlige bryst muskler , hvilket gør dem fyldigere og mere muskuløs . Der er flere relaterede muskel implantat kirurgi , der kan supplere brystet implantater , såsom bicep og triceps implantater . Alle disse operationer er typisk udført på begge sider på en gang at sikre , at begge sider er symmetriske og naturligt udseende .

Botox


En type Botox kaldet Dysport er udviklet , der henvender sig specifikt til mandlige ansigter . Denne injektion er en specifik formulering af botulinumtoksin , der fungerer bedre på mandlige ansigter end den oprindelige formel . Ifølge Dr. Nick Lowe , en læge, som har specialiseret sig i den nye procedure , er den oprindelige Botox en tendens til at se " bizarre og feminin på mænd . " Dysport kan bruges som en injektion i ansigtet for at glatte rynker ud på panden for at give en mand en hæk udseende i stedet for den overraskede look, Botox undertiden skaber på mænd .

Hals Lifte

Ældre mænd har tendens til at udvikle en flap af overskydende hud på halsen også kaldet en " kalkun vralte . " En hals elevator fjerner overskydende muskler og fedt fra hagen og kæben område for at lindre den " vralte ". Læger vælger kirurgisk snit sites baseret på længden af bakkenbarter og skæg af patienten . Dette giver en patient til at have færre synlige ar , da de vil blive skjult af patientens ansigtsbehåring.

fedtsugning

Mænd har fedtsugning for at fritage dem for kærlighed håndtag og at reducere størrelsen af deres bryster . Mænd har større hudens elasticitet end kvinder , og som følge heraf , er deres fedtsugning operation typisk meget effektiv . Fedtsugning kan kombineres med en maveplastik at lindre området overskydende hud . Mænd , der har haft vægttab kirurgi kan kun brug for maveplastik at gøre deres abdominale område look strammere .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------