Position: hotel888 > kræft >

laser operation for otosklerose

   Kirurgi er den eneste mulighed for at forebygge eller helbrede otosklerose . Der er to procedurer : . en stapedectomy , hvor stapes del af øret er helt udskiftes, og en stapedotomy , hvor en laser bruges til at give en protese til at blive puttet i øret

otosklerose


otosklerose er en lidelse , der påvirker stapes knogle i øret , hvilket høretab . Det stapes er en knogle dybt inde i øret , der modtager de vibrationer , der er gået gennem øret øvrige muskler og knogler . Den stapes vibrerer i det ovale membran , som sender bølger gennem det indre øre væsker , som derefter stimulerer det indre øre hår celler , til gengæld stimulere hørenerven , som derefter sender signalet til hjernen , hvilket resulterer i lyd . Otosklerose refererer til små vækster af ben på stapes at stoppe knogle fra vibrerende og forårsager tab af hørelse .

typer kirurgi


Den stapedectomy erstatter hele stapes med en protese , forbedre vibrationer og hørelse . Lasere er undertiden bruges til at gøre en åbning i den faste plade i øret at nå stapes . En stapedotomy er en laser-behandling , der ikke erstatter stapes , men snarere føjer en protese til den .

Laserkirurgi


En stapedotomy lægger også en protese i øret til at udføre den funktion , at de syge stapes ikke kan. Snarere end at ødelægge stapes med en kirurgisk værktøj , er en laser bruges til at skære et hul i knoglen . Den prostetiske er så knyttet til ambolt , som er den knogle , som stapes er forankret . Den prostetiske er endelig strammet omkring ambolt for at sikre, at det ikke flytter eller bryde ud . Operationen er som regel forholdsvis hurtig.

Fordele

Ikke alle tilfælde af otosklerose kan fastgøres med laser kirurgi . Men selv i ekstreme tilfælde kan nok høre blive overtaget af den procedure, som muliggør brug af et høreapparat . Også , mens andre behandlinger , såsom høreapparater , kan lindre symptomerne for en tid , kirurgi er den eneste måde at løse otosklerose . Nogle lægemidler såsom calcium , fluorid eller D-vitamin kan forebygge høretab , selv om dette endnu ikke er bevist .

Overvejelser

Det er vigtigt at undgå at lægge noget pres på øret i mindst en uge efter operationen . Dette omfatter undgå dykning , høje lyde , enhver handling , der kan medføre svimmelhed, hoved forkølelse og blæse din næse . Det er muligt , men sjældent , at operation for at behandle otosklerose kan forårsage fuldstændig tab af hørelsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------