Position: hotel888 > kræft >

laserterapi for kragetæer

   Kosmetiske behandlinger er tilgængelige for smilerynker ved øjnene , men laser terapi er at tegne en masse opmærksomhed. Teknologiske fremskridt har gjort ikke-kirurgiske teknikker såsom laser terapi mere overkommelig og effektiv

Sådan fungerer det


Laser terapi , der anvendes til behandling af rynker er nævnt i den kosmetiske kirurgi erhvervet som " laser resurfacing . " Mild til moderat styrke lasere anvendes til at fjerne det øverste lag af beskadiget hud , så yngre og glattere hud til at vokse tilbage i sin plads .

Fordele


Laser terapi har flere fordele . Bortset fra at arbejde effektivt på små-til moderat størrelse rynker , kan laserbehandling også bruges til at reducere forekomsten af alder eller leverpletter , og fjern solskadet hud eller gamle ar fra tidligere trængsler såsom acne . Men ligesom Botox , er fordelene ved laser behandling midlertidig .

Risici


Som med alle kosmetiske procedure , risici kommer med ved hjælp af laser terapi til behandling af smilerynker ved øjnene . Nogle af disse risici og komplikationer omfatter hudtoner drejning lysere eller mørkere end normalt , udbrud af forkølelsessår , hvis virus er allerede til stede i din hud , men sovende , acne flareup , og undertiden , i ekstreme tilfælde , mindre ardannelse .

Typer af Lasere

Mere end én type laser bruges i laser behandling for ansigtet rynker . Nyere lasere har en tendens til at være lidt sikrere og mere effektive end ældre modeller , så alder laser er et godt spørgsmål at stille . Lasere også variere i styrke , hvilket kan bestemme, hvor mange udnævnelser er nødvendige for at få fuld effekt .

Post Procedure

Efter at have fået laserbehandling , vil patienten have nogle bivirkninger . Hvis din hud bliver rå og vabler , ikke pop vabler . Du må aldrig løfte på noget skorper fordi det kan føre til ar . Du bør også modtage en salve og forbinding til at anvende til din hud i et par dage . Vent til fuld tilbagebetaling før de går tilbage i solen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------