Position: hotel888 > kræft >

omkreds graft bruges i spinal fusion

   Der er mange grunde til, at en person kan opleve rygsmerter . En af de vigtigste årsager er problemer med ryghvirvler ( eller ben ) af ryggen , sådan brud , hævelse eller knusning af de diske , der sidder mellem dem . Spinal fusion er en behandling for dette , og omfatter podning af ryghvirvler

ryghvirvler


Den ryghvirvler er knogler i rygsøjlen , der forbinder den stærke , gel-fyldte diske , således at rygsøjlen til at flytte. Mest rygsmerter skyldes komplikationer i ryghvirvler eller diskene mellem dem . Fordi ryghvirvler beskytte rygmarven , er det meget vigtigt ikke at beskadige dem .

Diske


Den gel- fyldte diske mellem hvirvlerne fungere som støddæmpere for rygsøjlen . Der er en række sygdomme , der påvirker den diskus , og de kan også blive beskadiget . Bristet eller knuste diske mister evnen til at absorbere den daglige stød , der opstår, selv når du går . Hvis diskus forårsager smerte , skal ryghvirvler på begge sider af problemet disken gøres for at stoppe bevægelse.

Spinal Fusion


Under en spinal fusion , er kød og muskler parted for at eksponere rygsøjlen . Kirurgen så omgår det problem disken ved podning og sammensmelte ryghvirvlerne omkring det . Hvis bagsiden problemet ikke er disk-baserede , vil hvirvlerne omkring problemet ryghvirvler være smeltet for at reducere bevægelse, der er årsag til smerte. Hvis smerten er forårsaget af et brud på ryghvirvler , kun at ben vil blive podet .

Podning

Dobbeltpodning henviser til en procedure , hvor stykker af ben placeres mellem ryghvirvlerne . En knogletransplantation er placeret mellem de eksisterende knoglerne . Over tid , vil kroppen vokse omkring transplantat , sammensmeltning knoglerne sammen . Når fusing ryghvirvler sammen , kan en omkreds podning også gennemføres . Dette indebærer knusning knoglen skal podes . Dette vil blive placeret rundt om fusion site , fremskynde helingsprocessen.

Problemer

Hvis knust knogle , der anvendes i en podning på overfladen af en knogle er ikke taget fra patientens egen krop , er der en chance for, at det ikke vil fremskynde helingsprocessen . Som med alle operationer , er der risiko for infektion , og en podning på en knogle kan gøre problemer med det omgivende knogler mere sandsynlige.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------