Position: hotel888 > kræft >

operation for ansigtet asymmetri

   Intet menneskeligt ansigt er perfekt symmetrisk . Features naturlige udvikling med asymmetri , der kan fremstå som en krum næse , en svag hage , eller svage kindben . Der er flere kosmetisk kirurgi , der kan reducere effekten af asymmetriske funktioner . Som med enhver operation , risici og forventede resultater bør vurderes forud for planlægning af proceduren . Det er også vigtigt at forske din kirurg

Rhinoplasty


Rhinoplasty , almindeligt kendt som en nosejob , er en kirurgisk procedure , der kan reducere ansigtet asymmetri . Rhinoplasty kan korrigere utallige problemer , fra en kroget næse , at en pæreformet spids . Bump i næseryggen kan barberet ned og rettede , og næsen kan gøres mindre samlet . Rhinoplasty varierer fra sted til sted , og som alle andre operationer diskuteres her , ikke er normalt dækket af en forsikring . Den gennemsnitlige omkostning for næsekorrektion er typisk omkring $ 4. 700 , som i juni 2010 .

Chin Augmentation


Chin augmentation er en procedure , der lægger en silikone eller Porex implantat på hagen ben , som balancerer hele ansigtet . Hage implantater er buede og normalt kop siderne af hagen , hvilket bringer mere symmetri til jawline så godt. ( Implantater kan formes og dimensioneret til at dit ansigt for de bedst mulige resultater . ) Implantatet bringer hagen frem og skaber en mere afbalanceret symmetri til den øverste og nederste del af ansigtet , og skaber en stærkere profil . En svag eller vigende hage kan forvride proportionerne af næsen , og det kan ofte gøre næsen syne større , fordi ansigtet ikke er jævnt proportioneret .

Chin implantater er almindeligt indsættes gennem et snit på undersiden af hagen ( som kan efterlade et lille ar ) , men kan også indsættes ved hjælp af en lille snit i munden . De er fastgjort til knoglen eller blødt væv med dissolveable suturer , og implantatet med tiden bliver en del af kroppen som væv vokser over det . Denne procedure er normalt udføres af en kosmetisk kirurg eller en mundtlig og maxillofacial kirurg . Chin implantater varierer i pris , men generelt ligge mellem $ 3. 000 til $ 5. 000 , som i juni 2010 .

Cheek Implantater


Cheek implantater ( også kaldet malar /submalar forstærkning ) bidrage til at gøre ansigtet mere rimeligt forhold ved at skabe en fremskrivning fra den naturlige kindben , og bringe kinderne i bedre balance med dine andre funktioner . Denne procedure kan være relevant for personer, der ønsker at styrke svage kindben , eller genoprette en ungdommelig fylde deres ansigt .

Cheek implantater er typisk gøres ved et snit i toppen af overlæben , eller på ydre kind . En lomme er skabt i vævet , og implantatet indsættes i lommen . ( Implant form og størrelse kan skræddersys til dit ansigt , dine kirurg vil vælge den relevante implantatet for dig . ) Implantatet er fastgjort til kindbenet med dissolveable suturer , og indsnit lukkes med suturer . Kind implantater varierer i pris , men generelt gennemsnit $ 2. 400 til $ 5. 000 , som i juni 2010 .

Hvad kan man forvente

De fleste kirurger er tilknyttet et hospital , hvor de vil udføre i proceduren, selv om nogle har opererer faciliteter i deres kontor . Kirurgen vil fortælle dig , hvad tid at nå frem til hospitalet eller på kontoret , og en sygeplejerske vil prep dig for kirurgi ved ankomsten . Lægen vil besøge dig og mærke dit ansigt med en permanent markør til at vise dig nøjagtigt , hvor incisioner og justeringer vil blive foretaget. Du vil derefter blive besøgt af en anæstesilæge , der vil give dig en IV for at placere dig under generel anæstesi . Du vil herefter blive taget i en operationsstue , hvor kirurgen skal udføre proceduren. Disse procedurer kan normalt udføres i to timer eller mindre . Det næste skridt er opvågningsstuen , hvor du vil højst sandsynligt føle sig lidt-eller meget-omtåget fra anæstesi . Du får tid til at hvile og slappe af . De fleste procedurer gør det muligt patienter sendes hjem samme dag .

Forskning Læger grundigt

Når man overvejer enhver form for plastikkirurgi , er det vigtigt at gøre omfattende forskning på både proceduren og flere kirurger . Kirurgen du vælger, skal være certificeret af en større faglig forening , såsom American Board of Plastic Surgery ( ABMS ) , American Society of Plastic Surgeons ( ASPS ) , eller den amerikanske Academy of Cosmetic Surgery ( AACS ) . Din kirurg skal også opretholde en gyldig licens til at praktisere medicin til den stat, hvor han /hun udfører dine procedure .

Diskuter dine muligheder med din kirurg

Har en ærlig samtale med din kirurg om realistiske resultater af kirurgi du overvejer . Det er vigtigt at fastholde en realistisk forventning om resultatet . Selvom din kirurg kan vise dig før-og-efter billeder af hans eller hendes tidligere arbejde , skal du huske , at hver person er forskellig , og dine resultater kan ikke ligne de billeder . Din kirurg bør være op foran om, hvad han kan gøre for dig , og hvad du skal forvente .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------