Position: hotel888 > kræft >

operation for pinning ørerne tilbage

   Øre kirurgi , også kendt som otoplasty , er en procedure, der er gjort for at sætte en persons ører tættere på deres hoved . Dette bidrager til at reducere størrelsen af øret . Denne operation , ifølge lookingyourbest. com , sker oftest om børn, der er i alderen 4 og 14 . Operationen kan også ske på voksne og normalt resulterer i færre risici . Otoplasty er ikke for alle og bør undersøges , før der træffes beslutning om det

Risici


Der er risici forbundet med denne type kirurgi . Disse risici og komplikationer er normalt mindre . Den første risiko er , at patienten kan udvikle en blodprop i deres øre . Dog kan dette løses ved hjælp af dræning af en nål . Den anden risiko , der kan udvikle sig er en infektion i brusken i øret .

Presurgery


Før operationen begynder , vil kirurgen se på betingelse af patientens øre og vil anbefale måder at forberede sig bedre på kirurgi . Disse instruktioner kan omfatte generel anæstesi til en yngre person . For dem , der er ældre , kan kirurgen anbefale at bruge lokalbedøvelse kombineret med en beroligende . Dette hjælper med at holde patienten afslappet under hele operationen .

Surgery


Denne type operation tager omkring tre timer, afhængig af strukturen af patientens øre . Operationen består af kirurgen gøre et lille snit i ryggen af patientens øre . Derefter vil kirurgen omstrukturere brusk og flytte det tilbage mod patientens hoved . Kirurgen vil derefter gælde sting for at bevare formen på øret . I nogle operationer , kan brusk faktisk blive fjernet helt. Operationen har tendens til at efterlade et ar på bagsiden af øret , som kan gå væk med ordentlig pleje .

Post-kirurgi

Den post-kirurgi procedurer er vigtige for at sikre korrekt heling af øret . Patienten kan overnatte på hospitalet efter operationen , men det er normalt ikke nødvendigt . Patientens hoved vil højst sandsynligt blive pakket ind i en trældom til at hjælpe det helbrede . Efter et par dage , vil patienten bære en lighter dressing omkring øret for at beskytte det . Patienten bør undgå aktiviteter , hvor øret kan blive ramt eller flyttes til en måned eller så efter operationen .

Advarsel

Det er vigtigt at overveje alle muligheder , før der træffes beslutning om otoplasty . Hvis du beslutter dig for det er dit bedste valg , søge råd hos din læge , som kirurg for at gå til , og tale med kirurgen selv , før de går igennem med proceduren .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------