Position: hotel888 > kræft >

øvre øje taske fjernelse

   Mange mennesker lider af poser og hævelser omkring øjnene . Plastikkirurgi kan være en måde at slippe af med dette problem . Eye taske fjernelse kirurgi kan bruges til at fjerne poser over eller under øjet , såvel som at fjerne puffiness hele vejen rundt om øjet

Årsager


Den nøjagtige årsager til tasker og poser omkring øjnene er ukendte . Det har været teoretiseret , imidlertid, at problemet kunne være forårsaget af en genetisk disposition ( arvelig ) , aldring og alkohol og tobak misbrug. Nettoresultatet af dette er , at tasker og poser omkring øjnene kan være meget svært at slippe af med .

Surgery


Transaktionen , der fjerner den øverste poser omkring øjnene , kaldes en blepharoplasty . Fedt og overskydende væv fjernes fra området omkring øjnene under proceduren . Som med mange plastikoperationer , der blepharoplasty normalt ikke nødvendigt, men det kan øge en persons selvopfattelse og giver en følelse af lykke . Plastikkirurgi er generelt ikke dækket af en forsikring . Check med dit forsikringsselskab for at se om en blepharoplasty er dækket .

Pre-operation


Som med enhver operation , er det vigtigt at rådføre sig med en læge, inden der træffes nogen konkrete beslutninger . Hvis du lider af kredsløbsproblemer , oftalmologisk ( af øjet ) eller andre alvorlige medicinske tilstande , kan det være bedre at overveje andre midler til at behandle eventuelle øje-relaterede kosmetiske problemer . Din læge vil gå over eventuelle problemer, der kan præsentere sig selv og vil tilbyde alternativer , hvis det er nødvendigt.

øjenlåg

En blepharoplasty begynder med kirurgen markerer folder af øjenlåget for at gøre indsnit i de mindst mærkbar sted på øjet . Eventuel overskydende løs hud , fedt og muskler er fjernet fra poserne omkring den øverste øjet . De snit bliver derefter lukket igen op med fine suturer at minimere ardannelse .

Post-operation

Det er normalt at opleve blå mærker og hævelse i et stykke tid efter operationen . For et par uger senere , vil du også nødt til at rense indsnit og kan gives en salve at holde fugtet øjet . Enhver anvendes masker , som ikke opløses på deres egen , vil blive fjernet tre til fire dage efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------