Position: hotel888 > kræft >

rynke kirurgi

   Rynke kirurgi er en dagligdags betegnelse for plastik rekonstruktionskirurgi, en teknik der anvendes af kosmetiske kirurger til at reducere eller fjerne rynker på huden , typisk som følge af den normale aldringsproces . Disse rynker form på kinderne , pande , hals , og omkring øjnene og er ofte fremhævet af processen med smilende . En række forskellige procedurer er til for at minimere disse tegn på naturlige ældning

dynamiske rynker


Tre typer af rynker findes : dynamiske rynker , statiske rynker og rynker folder . Ifølge Dr. Jonathan Hoenig , en plastik kirurg i Los Angeles , er dynamiske rynker forårsaget af sammentrækning af musklerne-når du laver forskellige ansigtsudtryk . De mest almindelige steder til dynamiske rynker er mellem øjenbrynene , på tværs af panden og på kinderne nær de yderste hjørner af øjnene-også kaldet " smilerynker ".

Wrinkle Typer


Statisk rynker er anlagt den ved et tab af elasticitet i huden , sædvanligvis forårsaget af miljøvariabler som overdreven udsættelse for sollys , rygning eller familie genetik . I modsætning til dynamiske rynker , der udviser selv i ansigtet bevægelse , statiske rynker forbliver synlige , selv når ansigtsmuskler ikke er ordregivende . I mellemtiden har en sagging af ansigtets struktur årsagerne rynke folder , som i rillerne mellem næse og mund , teknisk benævnt Naso-labial grooves .

Facelift


Wrinkle kirurgi er ofte begrænset til bestemte områder , såsom fjernelse af rynker fra panden , øjenlåg , ansigt eller hals . Udtrykket " ansigtsløftning " er almindeligt anvendt til at henvise til nogen af disse procedurer , men det er noget af en misvisende . En ansigtsløftning strammer vævet i nederste halvdel af ansigtet og halsen , ifølge Jean M. Loftus i sin bog " The Smart Woman 's Guide to Plastic Surgery . " En ansigtsløftning fjerner overskydende hud og strammer de resterende ansigtsservietter , men gør intet for at forbedre udseendet af panden eller øjenlåg .

Øjenlåg

øjenlåg ( øjenlåg kirurgi ) saks væk overdrevne eller sagging hud , ud over fedt og undertiden muskler , fra øjenlåg og poser under øjnene . Det typisk giver en mere ungdommelig , udhvilet udseende . En ambulant procedure , øjenlågsoperation kræver normalt cirka 90 minutter , med suturer fjernes inden for fem til syv dage . En kemisk peeling eller laser hud resurfacing er ikke-kirurgiske muligheder for dem med kun en moderat mængde af overskydende hud under øjnene .

Panden

Den endoskopiske pande elevator eller pandeløft justerer positionering af øjenbryn og glatter rynker fra panden . Denne endoskopisk operation benytter en lille kamera ind gennem et snit i hovedbunden eller lige over øjenbrynene . Lokalbedøvelse anvendes på en ambulant basis, med suturer fjernes i syv til 10 dage , og evnen til at vende tilbage til arbejdet i samme periode . En ikke-kirurgisk alternativ til denne procedure er injektion af Botox i panden området . Men virkningen af Botox er midlertidig , normalt kun varer to til tre måneder .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------