Position: hotel888 > kræft >

ting til forskning inden du vælger en plastikkirurg

   Plastikkirurgi udføres for at forbedre kroppens funktion eller ændre kroppens udseende . Plastikkirurgi kan inddeles i to overordnede kategorier : rekonstruktiv og kosmetisk . Rekonstruktiv kirurgi fokus på at korrigere fejl eller skader på kroppen , mens kosmetisk kirurgi omfatter ting , der generelt ikke forbedre kroppens funktion , såsom næse job og brystforstørrelse . Der er mange ting , som bør undersøges og overvejes , før de undergik plastikkirurgi .

Sundhedsrisici


Kirurgiske indgreb af enhver slags, selv mindre kirurgi , kan bære sundhedsrisici . Kirurgi indebærer skære ind i huden, hvilket kan udsætte kroppen for infektion og forårsage blødninger . Hvis infektion opstår , kan det forstyrre resultatet af den kirurgiske procedure . Ifølge Mayo Clinic , "hvis du tidligere har haft en hjerte-kar- sygdomme , lungesygdomme eller fedme , har du en højere risiko for at udvikle sådanne komplikationer som lungebetændelse , slagtilfælde , hjerteanfald og blodpropper i ben eller lunger . "Du bør nøje overveje , om den operation du ønsker , er værd dermed forbundne sundhedsrisici .

Alternativer


Det er vigtigt at være helt sikker på, at plastikkirurgi er det rigtige valg for dig , før de undergik en procedure . Når en operation er gøres, vil det sandsynligvis være irreversibel . Et aspekt af at sikre, at kirurgi er det rigtige valg er at forske i alternativer til proceduren . For eksempel er fedtsugning en form for kosmetisk kirurgi , der indebærer fjernelse fedt fra kroppen , men en lignende effekt kan være muligt ved at følge en aggressiv kost -og motionsplan .

Omkostninger


Plastikkirurgi kan være meget dyrt og det beløb, der opkræves for kirurgi kan variere meget fra den ene læge og en procedure til en anden . Det er vigtigt at finde ud af , om dit helbred forsikring vil dække noget af udgifterne i forbindelse med proceduren . Ifølge Mayo Clinic , er kosmetisk kirurgi normalt ikke er dækket af sygesikring planer , men genopbyggende operationer og operationer , der vedrører en legitim sundhedsmæssigt problem kan dækkes . Hvis du beslutter at gå videre med proceduren , forskning læger at udføre den type ønskede kirurgi , og hvor meget de opkræver for kirurgi .

Din kirurg

Før du vælger en kirurg , skal du forske i pligtforsømmelse historie kirurger , du overvejer. Mange stater tillader personer adgang til oplysninger om læger , som uredelighed historie , forsikring , klager , uddannelse historie og faglige sammenslutninger , gennem staten medicinske bestyrelsen eller Department of Health. Du kan være i stand til at søge læge poster online på hjemmesiden for din tilstand medicinske bord eller Department of Health. Du bør også mødes personligt med din kirurg , før den endelige beslutning om at sikre , at du er komfortabel med ham og proceduren. Mayo Clinic , at tilfredsstillende resultater er mere sandsynligt , hvis din læge er erfarne og certificeret i hans specialitet ved en passende bestyrelse anerkendt af American Board of Medical Specialties . For eksempel er The American Society of Plastic Surgeons en specialitet organisation , der kræver medlem læger til at have mindst tre års plastikkirurgi erfaring . At foreningens hjemmeside giver dig mulighed for at søge din kirurg navn for at se, om han er medlem .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------