Position: hotel888 > kræft >

typer af ortopædiske skruer

   ortopædkirurger brug variationer af kortikale eller spongiøse skruer til at reparere og stabilisere knogler . Faktorer såsom placering af skaden , hvilken type skade, og den type ben , som vil blive forankring skruen afgøre, hvilken type der anvendes . Skruer kan bruges alene eller sammen med andre ortopædiske hardware eller enheder . De kan anvendes midlertidigt , og derefter fjernet eller efterladt på stedet på ubestemt tid .

kortikale Skruer


kortikale skruer er designet til at forankre i kortikale knogle . Ifølge Encyclopedia Britannica , er 80 procent af den menneskelige krop består af denne tætte type af ben . Kortikale skruer er almindeligt anvendt alene eller sammen med andre ortopædiske hardware til fiksering af frakturer . De kommer i forskellige længder og diametre med en bøde threading , der kører hele længden af skruen for en fast forankring .

spongiøse Skruer


I modsætning til kortikal knogle , er spongiøse knogle porøs som en svamp . Spongiøse skruer er beregnet til brug med denne blødere type af ben . Trådene i en spongiøse skrue er fordelt bredere ud til at give bedre greb i knoglerne , der er mindre tæt . Metafysære og osteoporotiske frakturer er almindeligt repareres anvendelse af denne type skrue . Ligesom kortikal skruer , kommer de i forskellige længder og diametre .

Kanylerede Skrue


Den kanylerede skruen er fremstillet af rustfrit stål eller titanium og har en udhulet center for en guidewire som en Kirschner ledning ( eller K -leder ) . Det gør det lettere for kirurger at placere dem og gør dem populære til et begrænset indsnit operationer , samt lårbenshalsen fiksering . De er selv-boring , så kirurger ikke behøver at trykke dem på plads . Kanylerede skruer bruges kun når det er nødvendigt , da de er meget dyrere end ikke-kanylerede skruer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------