Position: hotel888 > kræft >

usynlige øjne taske fjernelse

   Mange mennesker har tasker eller poser , omkring deres øjne . Plastikkirurgi er en af mulighederne for at løse dette problem . Kirurgisk fjernelse af poser omkring øjnene kan hjælpe med selvopfattelse og selvtillid

Årsager


Årsagen til tasker og poser omkring øjnene er i øjeblikket ukendt . I modsætning til den gængse opfattelse , de er næsten helt sikkert ikke skyldes mangel på søvn , men de kan være forbundet med alkohol-og stofmisbrug , aldring eller kan simpelthen være resultatet af en genetisk disposition til poser under øjnene .

Kirurgi


Den operation for at fjerne poser og poser fra omkring øjnene kaldes en blepharoplasty . Som med mange plastikoperationer , er det ikke generelt en nødvendig operation , men det kan øge en patients følelse af selvtillid og selvværd . Da plastikoperationer ikke sædvanligvis er dækket af en sygeforsikring , kan du tjekke med dit forsikringsselskab , hvis du vil se, om de omfatter blepharoplasty .

Øvre øjenoperation


Under en blepharoplasty af den øverste øjet , kirurgen undersøger folder af øjenlåget at bestemme, hvor at gøre indsnit . Ved at skære i folder af øjenlåget , sikrer kirurgen , at den minimale ardannelse resultater . Når du har foretaget indsnit , løs hud , overskydende fedt og muskler er fjernet , og derefter såret er lukket med fin suturer at minimere ardannelse .

Lavere Øjenlågskirurgi

Under en nedre øjenlåg blepharoplasty , kirurgen gør indsnit på lavere lash linje og folder i det nedre øjenlåg . Kirurgen fjerner overskydende hud , fedt og muskler , og derefter forsegler indsnit med fine suturer . Hvis problemet er puffiness snarere end en pose omkring øjenlåget , så kirurgen kan foretage et snit på indersiden af det nederste øjenlåg i stedet . Selvom begge disse procedurer medføre minimale ardannelse , deraf følgende ar , bør ikke være mærkbar .

Recovery

Det område, der påvirkes af transaktionen vil svulme for et par uger bagefter . De sår bliver nødt til at være regelmæssigt renses for en periode på en uge eller to , og din læge kan give dig en salve til at anvende til at bekæmpe tør hud . Nogen permanent sting vil blive fjernet tre eller fire dage efter operationen . Eventuelle midlertidige sting vil opløse sig selv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------