Position: hotel888 > kræft >

virkningerne af silikone Butt implantater på kroppen

   Butt eller balde implantater er for mænd og kvinder , der ønsker at skabe en mere afrundet fysik på deres balde region , som mange mennesker finder dette attraktivt . Ligesom andre områder af kroppen, hvor implantater anvendes , medfører balde implantater tilføje silikone i balden regionen under huden . Der er en række effekter denne type af kosmetisk kirurgi har på kroppen .

Post Surgery Side Effects


Der er en række bivirkninger , som de fleste mennesker , der har balde implantater erfaring i de første par uger . Disse bivirkninger omfatter ømhed og nogle blødninger gennem snit for at indsætte implantater selv , men dette ofte heler med ordentlig pleje . Dog kan infektion forekomme i disse områder , og hvis det gør , bør behandles af en læge med det samme . Der kan ofte være en vis mængde af følelsesløshed i første omgang i forbindelse med røv implantater på grund af kirurgi og kroppen vænne sig til dem . Mere følelse kommer tilbage til balle regionen over tid , hvis operationen var gjort ordentligt og kroppen klæber til implantater .

kapselskrumpning


kapselskrumpning opstår , når ar omkring bunden af balder og implantater kontrakter betydeligt , og har en hård føler for det. Dette vil være ubehageligt at røre ved og når du flytter eller siddende . Når dette sker , vil arvæv ofte nødt til at blive scoret eller fjernes , hvilket betyder mere kirurgi . I svære tilfælde vil hele balden implantatet skal fjernes og erstattes af en anden , som er endnu mere stressende og smertefulde for patienten . Der er ingen måde til virkelig at vide, om dette vil ske eller ej efter den indledende implantatkirurgi , selvom kirurger vide hvordan man kan reducere risikoen for kapselskrumpning .

Asymmetri


På grund af det faktum, at balderne bliver brugt , og komprimeret regelmæssigt for mødet , kan disse implantater ofte bliver misshaped , forårsager balderne selv at blive misshaped . Hvis dette sker , har en af to ting skete : implantaterne selv har flyttet på grund af en gentagen handling eller intenst pres , eller implantater har brudt og kan være utæt i kroppen , hvilket vil få dem til at blive plastisk og misdannet . I begge tilfælde vil den asymmetriske balderne effekten hvordan nogen vandreture , samt se kosmetisk underligt at de fleste mennesker . Den eneste måde at løse dette på er at have foretaget en operation gjort for at erstatte den balde implantater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------