Position: hotel888 > kræft >

Fedtsugning opsving proces

   En Fedtsugning , eller abdominalplastik , er en kosmetisk kirurgi procedure , der fjerner overskydende fedt og hud fra mave- området for at skabe en trimmer og fastere profil , rapport læger . på American Society of Plastic Surgeons . En Fedtsugning er ikke et vægttab procedure , men i stedet typisk udføres på mennesker , der har sagging underliv pga. vægttab , graviditet , arvelighed eller tidligere operation . Omhyggeligt at følge inddrivelsen instruktioner kan hjælpe patienterne med at undgå nogle af de risici der er forbundet med operationen , såsom blødning , infektion , blodpropper eller sår separation .

Medicin


Konsulenter på Tuck at Tummy rådgive patienter til at tage smertestillende medicin som foreskrevet , helst inden den smerte begynder efter at vågne op fra operationen . En Fedtsugning er en større operation , der kan medføre alvorlige smerter . Smerter kan forstyrre healing og ved at tage medicin til tiden , kan sværhedsgraden af smerterne reduceres . Antibiotika sandsynligvis vil blive ordineret til at mindske risikoen for infektion. Patienter bør tage alle de foreskrevne piller . Patienter, der tager p- piller bør træffe andre forholdsregler , fordi antibiotika kan påvirke effektiviteten af prævention .

Apparel


Mange patienter rådes til at bære en støtte beklædningsgenstand , der vil holde maven på plads , mens det heler . Den beklædning typisk er et stramt bånd , der trækker på eller lynlåse i siden . Mange patienter vågner op fra operation med støtte brik allerede på plads. En god støtte bidrager til at mindske hævelsen og fremme helbredelse. Mange mennesker investere i to eller tre støtte beklædningsgenstande , så de kan bære en mens vaske den anden . Support beklædningsgenstande kan bæres i flere uger og kan hjælpe patienterne med at føle bedre, når de begynder at bevæge sig mere .

Drain


Et kirurgisk dræn er indsat under operationen , og sædvanligvis forbliver i op til en uge . Patienter skal dræn og ændre rør med jævne mellemrum at fjerne væske oprustning . Væsken er indsamlet i løbet af dagen i en pære for enden af røret . Patienter skal holde styr på et diagram af mængden af væske ekstraheret hver gang . Blod i afløb væske bør indberettes straks .

Time

Suturer typisk er fjernet inden for fem til 10 dage , men de fleste mennesker ikke vender tilbage til normale aktiviteter i mindst to uger. Omfattende maveplastik kan tage op til seks uger for inddrivelse . Brusere og svamp bade normalt er tilladt inden for den første uge . De fleste mennesker vente mindst tre uger før genoptager mild motion , lade deres smerte niveau guide deres træning . Walking er opmuntret fra dag 1 at forhindre dannelsen af blodpropper .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------