Position: hotel888 > kræft >

Listen over komplikationer ved laser fjernelse på ansigt for fartøjer

   Laser resurfacing , eller brug af lasere til kosmetisk kirurgi , er at blive den foretrukne metode til fjernelse af karsprængninger , eller små røde, blå eller lilla blodkar , fra ansigtet . Selvom dette er en fælles procedure der er mulige komplikationer , som bør alle potentielle patienter være opmærksomme .

forbrændinger


Under laser resurfacing er en bestemt mængde lysenergi der anvendes til området omkring edderkoppen vene i en række korte pulser . Hvis en uhensigtsmæssig mængde lysenergi anvendes, kan huden omkring venen skal brændes over , hvad der er nødvendigt for den procedure , der skal lykkes .

Derudover efter proceduren , og fordi den nye lyserøde hud er så bud , skal patienterne undgå solen i cirka seks måneder-solen kan resultere i brændt hud ud over det sædvanlige for patienten

Ardannelse


Ardannelse er muligt efter laserbehandling , hvis for meget lys energi anvendes . , hvis patienten for nylig har gennemgået strålebehandling i samme område , hvis patienten er udsat for keloide ar ( tilgroet arvæv ) , eller hvis patienten for nylig har brugt isotretinoin ( Roaccutan ) , en acne medicin .

misfarvning af huden


misfarvning af huden er en mulig komplikation for personer med særlige huden farve . På grund af denne komplikation , kan læger anbefale andre behandlingsmuligheder

Patienter med mørk hud , især asiatiske enkeltpersoner , er tilbøjelige til at hypopigmentering ( hud lettelse ) efter at have gennemgået laser resurfacing-. pletter på huden kan blive permanent lettet , selv til det punkt at blive vist hvidt.

Omvendt laserbehandling af meget lys hud kan resultere i hyperpigmentering ( hud mørk ) . Hud , der er formørket på grund af laserbehandling kan bleget , kunne imidlertid huden permanent misfarvet .

Infektion

Efter proceduren , er hud forventes at blister og skurv . Selv om resultatet infektioner er ualmindelige , er de mulige , især hvis huden er brændt mere end normalt i løbet af proceduren . Læger normalt ordinere en aktuel antibiotika post-procedure for at forebygge infektion .

forkølelsessår

For dem med herpes , er det muligt for laser energi til reaktivere herpes virus ligger i dvale i ansigtet nerverne , hvilket resulterer i en herpes udbrud, og forkølelsessår omkring en uge efter procedure. Læger kan ordinere passende antivirale lægemidler , før du udfører laserbehandling .

Acne opblussen

Laser resurfacing kan forværre akne problemer. Det er klogt at vente på en acne fritagelse fase , før de undergik en laser resurfacing procedure .

sjældne komplikationer

På grund af karakteren af den laser resurfacing procedure ( en kombination af høj energi og absorption ) , er det muligt for hår , at papir eller tøj bryde i brand . Det er vigtigt for langt hår at blive begrænset og for lægen at være uddannet i håndtering af enheden , der anvendes i laser resurfacing .
Desuden, hvis laseren enheden ikke anvendes korrekt og øjne ikke er omfattet , er det muligt at brænde og i høj grad skade øjnene , hvilket resulterer i blindhed . USA FDA kræver, at lægen , der udfører proceduren og patientens brug af særlige bølgelængde-specifikke beskyttende øje slid under laser resurfacing .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------