Position: hotel888 > kræft >

Mayo Clinic oplysninger på skødet band kirurgi

   Ifølge Mayo Clinic , som i 202C tredjedel af alle voksne i USA anses for overvægtige , med fedme defineres som havende et BMI (body mass index ) på 30 eller derover . En lap-band kirurgi kan tilbyde en hurtig løsning for dem med et BMI på 35 eller højere ved at begrænse hvor meget mad der kan indtages på et møde , men Mayo Clinic advarer eventuelle vægttab kirurgi vil ikke fungere, hvis yderligere vægttab foranstaltninger Der er ikke taget

Restriktive Kirurgi


Den komplette medicinske betegnelse for lap -band procedure er laparoskopisk justerbar gastrisk banding ( LAGB ) . Det anses for at være en " restriktiv " procedure , idet det begrænser maven og mængden af mad, det kan indeholde.

Overvejelser


The Mayo Clinic hedder lap-band kirurgi bør overvejes , hvis dit BMI er 40 eller højere , eller hvis det er 35 til 40 og du har også sundhedsmæssige komplikationer fra overvægt såsom højt blodsukker eller diabetes .

Procedure


Kirurger laver små snit i underlivet , der skal passe en lille kamera og de nødvendige redskaber til at fuldføre proceduren , derefter opdele maven i to sektioner ved hjælp af en lap band , der er fyldt med en saltopløsning .

Fordele

Da den del af maven , hvor maden kommer i , er mindre , patienter føler fyldigere efter at have spist mindre mad , med vægttab til følge. En lille åbning igennem skødet band fra den øvre del af maven halvdel til den nederste halvdel sikrer mad kan også forlade maven i et langsommere tempo , hvilket gør den " fornemmelse fulde " fornemmelse holder længere .

Advarsel

The Mayo Clinic noter lap-band kirurgi kan potentielt have alvorlige komplikationer , infektioner , blodpropper , lungebetændelse og galdesten er muligheder . Den procedure vil heller ikke fungere, hvis supplerende adfærdsmæssige ændringer-at spise mindre , dyrker mere motion-er ikke lavet post -kirurgi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------