Position: hotel888 > kræft >

abdominal bindemiddel & hysterektomi

   De fleste kvinder lider af en række problemer , mens overvinde en hysterektomi . Disse omfatter hævelse og svag mave muskler , som kan gøre det føles som om din indvolde kommer til at falde ned . Selv om dette er midlertidig , kan disse problemer bekæmpes ved hjælp af en abdominal ringbind , mens du gendanne

Hysterektomi


En hysterektomi er en operation , der er gennemgået med henblik på at fjerne livmoderen . Der er to slags hysterektomi , vaginal og abdominal . Dette refererer til det område, som kirurgen skærer igennem for at nå livmoderen . Din læge vil hjælpe dig med at afgøre, hvilken type er det rigtige for dig . I en abdominal hysterektomi , er en 6:55 tommer indsnit i den nederste mave . Kirurgen så fjerner hele eller en del af livmoderen og lukker såret med suturer .

Recovery


Recovery tid til en abdominal hysterektomi er fire til seks uger , hvilket er længere end de tre til fire uger restitutionstid for en vaginal hysterektomi . Fordi et snit der er gjort i maven musklerne , vil disse føle sig svag i lang tid som de helbrede , og kan være meget smertefuldt . Abdominal bindere kan bruges til at hjælpe med dette og hjælpe i helingsprocessen .

mave Bindemidler


En abdominal bindemiddel er et stykke materiale, der strækker sig rundt om maven og lægger på ryggen . En høj kvalitet abdominal bindemiddel bør være lavet af et materiale , som ikke vil forårsage en allergisk reaktion , og er stærk og holdbar . Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse til din mave bindemiddel. Din læge skal hjælpe dig med dette før operationen .

Funktion

Abdominal bindemidler arbejde ved at lægge pres på incisionssted . Dette forbedrer blodcirkulationen efter operationen , hvilket også reducerer hævelse . Fordi abdominal bindemiddel giver også støtte til de svækkede muskler , kan det hjælpe dig at føle en masse mere komfortabel går om hverdagens opgaver og aktiviteter . En abdominal bindemiddel vil ikke umiddelbart genskabe din evne til kraftig motion , men det kan gøre tilbagebetalingsperioden lettere efter operationen .

Overvejelser

Som med alt andet medicin, er det en god ide at tale med din læge, før nogen beslutninger. Også , mens de fleste forsikringsselskaber dækker produkter som abdominal ringbind , er det stadig en god ide at tjekke med din forsikring , før der foretages indkøb .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------