Position: hotel888 > kræft >

billige fedtsugning operation

   Fedtsugning er en stigende tendens . Der er mange typer af procedurer både invasive og non-invasive . Typisk , jo mere effektive behandlinger er mere invasive og dermed dyrere . "trouble områder som ankler , lår og nakke Vaser Fedtsugning har vundet popularitet som et billigt alternativ

Fedtsugning Basics


En plastik kirurg udfører fedtsugning på mange forskellige måder , men de mest almindelige metode indebærer administration lokalbedøvelse , liquifying fedtcellerne med enten opløsning eller ultralyd bølger , hvilket gør snit i kroppen for kanyle ( tube ) , og suger fedtcellerne ud af kroppen . Der er en opgangsperiode varierende mellem to til tre uger , og en patient skal bære en trykluftmanchetten for de første to til fire uger . Denne traditionelle metode fedtsugning er både dyrt og smertefuldt .

Vaser fedtsugning


Vaser fedtsugning er en billigere alternativ for mennesker, der søger at mindske nogle fedtceller i problemområder . Det er på ingen måde et middel til at miste 50 £ . af fedt . Mange mennesker er ind og ud samme dag med minimal restitutionstid involverer mindre ubehag og minimal blå mærker . En plastikkirurg administrerer en saltopløsning til patienten og derefter liquifies fedtceller ved brug af ultralyd bølger og suger dem ud af kroppen . Vaser er mindre indgribende end traditionelle liposuction da kirurgen ikke gøre så mange snit under proceduren .

Risici og Recovery


Vaser fedtsugning er mindre risikabel , fordi patienten ikke undergår en traditionel fedtsugning operation . Færre indsnit og interne kirurgi betyder langt mindre risiko for infektion og ardannelse . En patienter kan endda være i stand til at vende tilbage til arbejdet næste dag . Væskeophobning kan medføre mindre vægtstigning , der skal gå væk , når hævelse går ned .

Resultater

Resultaterne af liposuction er permanente . Selv om vægtøgning vil opstå med forkert pleje af kroppen , denne type vægtøgning er global , hvilket betyder at det vil ske over det hele, ikke blot i det behandlede område . Fedtsugning resultater også afhænger af procedure . Kirurgiske procedurer , der er mere invasive vil resultere i flere fedtceller bliver fjernet fra kroppen .

Tips og råd

Sammenlign koster mellem kirurger og mødes med potentielle kirurger . Når du vælger en plastikkirurg , følge alle de retningslinjer, han giver dig . Dette vil sandsynligvis medføre fastende 24 timer før operationen . Vigtigst , være ærlige om sygehistorie , brug af narkotika ( ordineret og rekreative ) , og følelsesmæssige problemer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------